Care este primul rol pe care îl va primi Tom Hanks după ce a fost infectat cu coronavirus

Care este primul rol pe care îl va primi Tom Hanks după ce a fost infectat cu coronavirus

Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au fost infectați cu noul coronavirus la începutul lunii martie. Cei doi au dus o luptă acerbă cu boala. După ce coșmarul a luat sfârșit, celebrul actor este gata să își reia activitatea, iar fanii lui în vor putea urmări într-o ecranizare a basmului „Pinocchio”.

Ce personaj ar urma să interpreteze Tom Hanks

Tom Hanks l-ar putea interpreta pe Geppetto într-o nouă ecranizare a basmului „Pinocchio’’, potrivit deadline.com. Noul film va fi regizat de Robert Zemeckis.

Chiar dacă surse din interior spun că este destul de devreme pentru a face astfel de speculații, Tom Hanks, după ce a citit script-ul, l-a lăsat pe Robert Zemeckis să știe că vrea să primească rolul în acest film.

Tom Hanks ar fi fost interesat de acest rol încă din anul 2018, din momentul în care a primit textul, care a mai suferit câteva modificări de atunci.

Robert Zemeckis şi Tom Hanks au mai colaborat în trecut şi la alte filme, precum laureatul cu Oscar „Forrest Gump” (1994), „Cast Away” (2000) şi „The Polar Express” (2004).

Tom Hanks filmează încă pentru filmul biografic despre Elvis Presley, a cărui producție a trebui amânată după ce actorul și Rita Wilson s-au infectat cu coronavirus. filmările ar trebui reluate în această toamnă în Australia.

Tom Hanks, primul interviu după ce a fost infectat cu noul coronavirus

Actorul american Tom Hanks a fost printre preimele celebrități care au căzut drept victimele noului virus. El și soția lui Rita s-au infectat cu noul coronavirus în luna martie. Evenimentul neplăcut s-a petrecut în Australia, unde starul se afla la filmări și tot acolo au fost tratați până la întoarcerea în Statele Unite.

Hanks și Rita s-au recuperat după crunta boală, iar în timpul izolării starul i-a ținut mereu informații pe fanii internauți prin intermediul rețelelor sociale. Recent, actorul în vârstă de 64 de ani a acordat primul interviu televizat, după vindecare de COVID-19, în timpul căruia a criticat măsurile luate de autoritățile americane, dar și atitudinea oamenilor de a renunța la masca sau la regulile simple de igienă.

„Fie că ne place sau nu, suntem cu toții implicați în acest lucru și pe toți ne afectează în egală măsură. Astfel am putea să facem minimul de efort, deși sunt multe lucruri pe care le-am putea realiza, dar măcar să depunem minimul de efort pe care îl putem depune. Sunt trei lucruri extrem de simple, sigur este la latitudinea fiecăruia dacă alege să le respecte, dar: purtați o mască, spălați-vă mâinile și respectați distanța socială! Dacă nu poți face măcar atât, nu am de ce să te respect!”, spune starul, potrivit BBC.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`