Care este nepotul preferat al Reginei Elisabeta a II-a și al Prințului Philip. Nu te-ai fi așteptat să fie vorba chiar despre…

Care este nepotul preferat al Reginei Elisabeta a II-a și al Prințului Philip. Nu te-ai fi așteptat să fie vorba chiar despre...
sursa Foto: Instagram

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip sunt norocoși să aibă opt nepoți și încearcă să își petreacă timpul cu aceștia în mod egal, fără a face pe unul să se simtă mai apropiat decât celălalt, însă se pare că cei doi au, totuși, un nepot preferat și nu, nu este vorba de Prințul William sau Prințul Harry, așa cum toată lumea ar fi fost tentată să creadă.

Nepotul preferat al Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip au împreună patru copii: Prințul Charles, Prințesa Anne, Prințul Andrew și Prințul Edward și opt nepoți. Chiar dacă încearcă să le acorde tuturor nepoților atenție și iubire în mod egal, surse apropiate familiei regale au dezvăluit că aceștia au un nepot preferat sau mai bine zis, o nepoată. Exact. Nu este vorba nici de Prințul Harry, nici de Prințul William, ci de Lady Louise Windsor, potrivit Elle.

Aceasta are 16 ani și este fata Prințului Edward și a soției sale, Sophie, Contesă de Wessex.

Prințul Edward este cel mai tânăr fiu al Reginei. Atât Prințul Edward, cât și soția lui sunt considerați membri seniori ai familiei regale britanice.

Lady Louise adoră să își petreacă vacanțele alături de Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip în Balmoral, Scoția. Aici, fiica Prințului Edward poate călări, având aceeași pasiune pentru cai precum Regina Elisabeta a II-a și este la fel de competitivă.

Lady Louise s-a născut prematur și a suferit de o formă de strabism. Mama sa, Sophie Wessex, a vorbit în cadrul unui interviu despre problemele de vedere ale fiicei sale.

„Ea este bine acum, vederea ei este perfectă. Când era mai mică, era destul de gravă forma de strabism și a durat timp până când să se rezolve”, a povestit aceasta.

În anul 2019, The Sun a publicat un material în care nepoata preferată a Reginei Elisabeta a II-a era prezentată a fi Zara Tindall, fiica Prințesei Anne care, în 2011, s-a căsătorit cu fostul jucător de rugby Mike Tindall, cei doi având și două fetițe, Mia Grace, în vârstă de 6 ani, și Lena Elizabeth, de 2 ani.

Regina Elisabeta a II-a nu s-a așteptat că va deveni monarhul Marii Britanii

Regina Elisabeta a II-a, născută pe 21 aprlie 1926 la Londra, şi-a petrecut copilăria fără să se aştepte că va deveni regină. Tatăl ei, regele George al VI-lea, a preluat coroana după ce fratele lui mai mare, Edward al VIII-lea, a abdicat în 1936 pentru a se căsători cu o americancă divorţată, Wallis Simpson, lucru care nu era permis la acea vreme. Acesta a renunțat la statutul lui pentru a fi cu femeia pe care o iubea.

Elisabeta a II-a a urcat pe tron în 1952 la vârsta de 25 de ani şi a depăşit-o pe stră-străbunica ei regina Victoria în calitate de cel mai longeviv suveran din istoria monarhiei britanice, în septembrie 2015.

„Inevitabil, într-o viaţă lungă poţi să dobori multe recorduri”, a declarat în acel moment suverana britanică.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`