Care este motivul pentru care Dorian Popa nu consumă alcool. „M-a deranjat cursul vieții pe care l-a ales”

Care este motivul pentru care Dorian Popa nu consumă alcool. „M-a deranjat cursul vieții pe care l-a ales”
Foto: captura video.

Dorian Popa a adus vorba despre faptul că nu consumă alcool, în cadrul unui podcast, la două luni după ce a fost prins sub influența drogurilor la volan.

Dorian a avut o copilărie dificilă

Influencerul a vorbit de mai multe ori despre copilăria sa, care nu a fost ușoară, având în vedere că și-a pierdut tatăl încă de la o vârstă fragedă, de la 13 ani. Artistul are remușcări pentru faptul că a fost supărat pe tatăl lui și nu a vrut să îl conducă pe ultimul drum, conform Spynews.

Astfel, a urmat ca mama sa să aibă ambele roluri părintești, perioadă deloc ușoară, nici pentru Dorian, nici pentru Luminița.

Influencerul a vorbit în cadrul podcastului lui Micutzu despre motivul pentru care el nu consumă alcool.

„Alcool nu beau, din cauza faptului că taică-meu se șprițuia prea tare și m-a deranjat cursul vieții pe care l-a ales în ceea ce-l privea și privea familia noastră”, a declarat Dorian Popa.

Artistul a povestit despre tatăl său că a fost un băiat bogat, fapt care a făcut să nu fie un părinte matur și responsabil.

„Mi-a întors viața pe dos”

Dorian Popa are remușcări după fapta pe care a comis-o cu ceva timp în urmă, când a fost prins drogat la volan. Asumat fiind, acesta și-a recunoscut vinovăția.

„Greșeala majoră este faptul că am condus negândindu-mă dacă corpul meu este curat. Dar, obiectiv vorbind, având în vedere repercusiunile pe care le-am simțit în ziua de astăzi, îmi pare rău. Sper să nu dezamăgesc pe unii, dar consider că e o greșeală și că am fumat, da.

Și am tăria de caracter, și-mi asum toate vorbele mele din acest moment să spun că nu voi mai fuma niciodată. Mi-a întors viața pe dos, m-a deranjat foarte tare, pentru că apreciez sau îmi doresc de la viața mea rezultate, mai mult ca orice.”, a spus Dorian Popa, în cadrul podcast-ului moderat de Micutzu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)