Care este motivul divorțului între Jennifer Lopez și Ben Affleck: „A fost aproape o tortură pentru ea”

Care este motivul divorțului între Jennifer Lopez și Ben Affleck: „A fost aproape o tortură pentru ea”
Sursa foto: Facebook

Jennifer Lopez și Ben Affleck au semnat actele de divorț de curând, iar apropiații fostului cuplu au făcut câteva mărsurisiri cu privire la căsnicia lor.

„A fost extrem de dificil pentru ea”

„Ea a crezut cu adevărat că aceasta este cea mai frumoasă poveste de dragoste pe care a cunoscut-o vreodată”, a declarat o persoană apropiată a lui Jennifer Lopez pentru revista PEOPLE. „Ea nu s-a oprit să se gândească la cine era bărbatul real în basm”, a continuat sursa, potrivit Știrile ProTv. 

„A fost extrem de dificil pentru ea faptul că Ben a ales să se îndepărteze de căsnicie și să își continue viața, lăsând-o în urmă. Nu voia un divorț. Voia să rezolve lucrurile. Se iubesc reciproc. Jennifer nu este genul de persoană care să renunțe ușor. A fost aproape o tortură pentru ea să aștepte și să spere”, a mai declarat o sursă.

Care a fost unul dintre motivele divorțului

Conform apropiaților, unul dintre motivele pentru care cei doi au semnat actele de divorț a fost comportamentul lui Ben.

„Încercau să treacă peste asta, dar când schimbările de dispoziție și urcușurile și coborâșurile au devenit o toxicitate care era omniprezentă, nimeni nu te poate ajuta – trebuie să te ajuți singur”, a mai spus sursa. „Ea și-a dat seama că lucrurile nu se vor schimba și că erau incompatibili. Petrecerea timpului separate, era evident că nu va funcționa”.

În documentele judiciare depuse la Tribunalul din Los Angeles, Jennifer Lopez a precizat că data separării este 26 aprilie, dar și că nu există un acord prenupțial. Cuplul și-a vândut casa din Beverly Hills, iar artista și-a anulat turneul programat pentru această vară.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie