Care este mâncarea preferată a lui chef Florin Dumitrescu? Este una dintre cele mai cunoscute rețete

Care este mâncarea preferată a lui chef Florin Dumitrescu? Este una dintre cele mai cunoscute rețete
Florin Dumitrescu. Sursa foto: Captură video - HappyFishTV / YouTube

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai renumiți bucătari, cunoscut pentru preparatele delicioase pe care le pregătește. Acesta a fost întrebat care este mâncarea lui preferată, iar nimeni nu s-ar fi gândit la acest răspuns.

Mâncarea preferată a lui Florin Dumitrescu

Nicolas Enache, cunoscut în mediul online drept Nicolas Aesthetics, este unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din domeniul nutriției. Acesta a fost curios să afle care este mâncarea preferată a lui Chef Dumitrescu, care este tocănița de pipote, potrivit click.ro. 

Tânărul creator de conținut i-a gătit cunoscutului chef preparatul favorit, iar bucătarul a venit și cu o recenzie. „Dar unde sunt pipotele? Că ai pus doar inimi. De regulă, asta-i o farfurie de gospodine. Se vede că nu ești gospodină. N-aveai cum? Nu vezi ce bicepși ai? Dar e gustos, nu e rău. Felicitări!”, a zis Florin Dumitrescu.

De ce evită Florin Dumitrescu să meargă la restaurant

În urmă cu ceva timp, celebrul bucătar a explicat care este motivul pentru care evită să mănânce la restaurante.

„Mare păcat că trebuie să fac asta… Am învățat-o încă din prima zi de cârciumă. Nu lua niciodată ce îți recomandă ospătarul. (râde) Mă simt ca un magician din ăla care dezvăluie trucuri. Nu e bine! Aia cu gramajul este o prostie și nu te arde mult. Banii ăia nu intră în buzunarul cuiva, tot la firmă se duc. (…) Dacă e vorba despre un meniu a la carte, adică să te duci tu și să îți comanzi din 7-8 feluri de mâncare, există acest «astăzi vă recomand… coastele de porc». Dar de ce îmi recomanzi tu mie coastele de porc astăzi? Păi… să scăpăm de ele, înțelegi?”, a povestit Florin Dumitrescu, în urmă cu ceva timp la Antena1.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`