Care este avantajul lui Cătălin Scărlătescu la Chefi fără limite?! Bucătarul va începe cu „dreptul” concursul de la Antena 1

Publicat: 18 01. 2022, 12:26
Foto: Facebook / Chefi fără limite

Aventura Chefi fără limite este aproape de marea premieră, așa că ies la iveală noi detalii din Grecia. Cătălin Scărlătescu se pare că a avut parte de un avantaj în timpul filmărilor, calitate ce l-ar fi putut ajuta să se descurce extrem de bine și rapid în Insulele Elene.

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea s-au bucurat de aventura vieții lor în toamna anului trecut, atunci când au plecat la filmările pentru Chefi fără limite. Emisiunea prezentată de Irina Fodor a venit cu o serie de noi provocări pentru cei trei bucătari de la Antena 1, iar unii dintre ei au avut și avantaje care au contribuit la modul în care și-au îndeplinit misiunea.

Care este avantajul lui Cătălin Scărlătescu în competiția de la Antena 1

Deși provocările sunt noi, iar formatul emisiunii este diferit de Chefi la cuțite, se pare că unii dintre coordonatorii echipelor participante a început cu un avantaj.

Cătălin Scărlătescu este unul dintre bucătarii care are mereu un as în mânecă, iar acest lucru s-a întâmplat și în Grecia.

„În limba greacă sunt fluent”, se pare că celebrul bucătar se va descurca de minune să comunice cu localnicii, la magazine și cu juriul atunci când probele vor fi criticate ori lăudate. Avantajul este cu siguranță unul important pentru chef Scărlătescu.

Când începe Chefi fără limite și ce reguli va avea noua emisiune de la Antena 1

Noua emisiune culinară de la Antena 1 va avea premiera în această iarnă, mai exact în luna februarie. În fiecare zi chefii se vor confrunta cu misiuni, cu noi provocări și mai ales cu noi rețete pe care trebuie să le pună în practică, în condiții dificile.

Prima zi se desfășoară prin misiuni, totdeauna având aceste trei echipe care merg fiecare la misiunea ei. După aceea ne întâlnim toți pentru a vedea ce s-a întâmplat, cine a adunat cele mai multe avantaje și apoi mergem către bucuria Chefi fără limite, amplasată mereu în peisaje spectaculoase.

Ziua doi de etapă are, de regulă, o misiune mai grea, în care aprofundăm și mai tare subiectul despre recunoașterea insulei și recunoașterea locului. (…) Echipa câștigătoare ajunge în imunitate, practic nu participă deloc în ziua trei, ci are activități plăcute și impresionante.

Ziua trei se desfășoară prin misiune, bineînțeles. În fiecare zi sunt misiuni. Urmează o găteală unde avem două echipe la o confruntare directă, iar câștigătoarea se salvează de la eliminare, devine imună. La ultima probă din stage se jurizează împreună cu cheful local și cea mai slabă farfurie, desemnată în unanimitate de către jurați, adică de mine, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și de cheful local”, a precizat Florin Dumitrescu, pentru A1.ro.