Care e numele real al soției lui Andi Moisescu. La asta chiar nu se aștepta nimeni! Iată ce scrie, de fapt, în buletinul Oliviei Steer

Care e numele real al soției lui Andi Moisescu. La asta chiar nu se aștepta nimeni! Iată ce scrie, de fapt, în buletinul Oliviei Steer

Olivia Steer, soția celebrului prezentator TV Andi Moisescu, are un nume diferit în buletin, despre care puțini știu.

Deși este cunoscută de cei mai mulți dintre români sub numele de Olivia Steer, iată că, de fapt, adevăratul său nume, așa cum apare în documentele oficiale, este „Moisescu Olivia Veturia”, informează Click.

Acest detaliu a fost aflat în contextul unui proces recent în care vedeta a fost implicată. Numele „Veturia” este unul rar întâlnit și are origini indo-europene, care înseamnă „în vârstă” sau „bătrân”.

Un nume mai puțin obișnuit în România

Numele „Veturia” a fost un detaliu surprinzător pentru cei mai mulți, având în vedere că vedeta nu a făcut niciodată public acest aspect al identității sale.

Reacțiile la această dezvăluire au variat, unii fiind pur și simplu surprinși de raritatea numelui, în timp ce alții au fost curioși de motivul pentru care vedeta a ales să nu dezvăluie niciodată acest nume publicului.

Olivia Steer, în centrul unor controverse

De-a lungul anilor, Olivia Steer a fost în centrul unor dezbateri aprinse, ca urmare a poziționării sale împotriva vaccinurilor.

Recent, a fost implicată într-un caz care a atras atenția Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

Olivia Steer a scris o postare pe rețelele sociale, în care a comparat evreii gazați la Auschwitz cu bolnavii de COVID-19, care aveau comorbidități. Afirmația generat un val de critici din partea publicului și astfel s-a ales cu o plângere la CNCD. Astfel, Olivia Steer a fost amendată cu 5.000 de lei pentru fapta de discriminare și încălcarea dreptului la demnitate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)