Cardi B este însărcinată pentru a treia oară. Rapperița a confirmat fericitul anunț pe Instagram

Cardi B este însărcinată pentru a treia oară. Rapperița a confirmat fericitul anunț pe Instagram
sursă foto: captură YT

La câteva ore după ce presa din străinătate a spus că rapperița divorțează de soțul ei, Offset, Cardi B a confirmat într-o postare de Instagram că este însărcinată pentru a treia oară, potrivit Știrile ProTv. 

Ce a scris Cardi B în postarea în care anunță că va fi mamă pentru a treia oară

„Cu fiecare sfârșit vine un nou început! Sunt atât de recunoscătoare că am împărtășit acest sezon cu tine, mi-ai adus mai multă dragoste, mai multă viață și, mai presus de toate, mi-ai reînnoit puterea! Mi-a reamintit că pot avea totul.

Mi-ai amintit că nu trebuie să aleg niciodată între viață, dragoste și pasiunea mea! Te iubesc atât de mult și abia aștept să vezi ce m-ai ajutat să realizez atât de multe. Este foarte greu să treci peste întorsăturile, virajele și testele vieții, dar tu, fratele tău și sora ta mi-ați arătat de ce merită să trec peste”, a scris vedeta.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Cardi B (@iamcardib)

Cardi B s-a declarat dezamăgită de administrația Biden

Într-un interviu pentru Rolling Stone, publicat pe 16 mai, Cardi B, în vârstă de 31 de ani, a vorbit despre dezamăgirea ei față de anumiți democrați pe care i-a susținut anterior.

„Simt că oamenii au fost trădați”, spune ea revistei, invocând probleme legate de costul vieții, salarii mici și probleme atât interne, cât și externe, sugerând războaiele în curs din Gaza și Ucraina.

„Este de parcă, la naiba, nu le mai pasă de nimeni altcineva”, spune ea pentru Rolling Stone. „Și atunci chiar mă enervează că există soluții dar nu se aplică. Știu că există o soluție pentru că văd cum cheltuim miliarde de dolari pentru orice lucru nenorocit.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie