Când va naște Vlăduța Lupău? „Abia așteptăm să te cunoaștem, micuțule”

Când va naște Vlăduța Lupău? „Abia așteptăm să te cunoaștem, micuțule”
Sursa foto: Facebook / Vlăduța Lupău

Vlăduță Lupău este în culmea fericirii. Artista va deveni mamă pentru a doua oară și așteaptă nerăbdătoare să își întâlnească cel de-al doilea băiat.

A devenit mamă pentru prima oară în urmă cu doi ani

Artista l-a adus pe Iair pe lume în august 2022. Vlăduța a avut o naștere ușoară, prin cezariană, drept pentru la scurt timp după ce a născut a transmis că nu s-ar opune celui de-al doilea copil. Astfel, artist ava deveni mama pentru a doua oară, conform Cancan.

În timpul concertului de la Sala Palatului, artista a făcut marele anunț și le-a transmis fanilor bucuria sa, ci anume că va deveni din nou mamă.

Cât mai are până la naștere

Dar, după ce a făcut anunțul, artista a preferat să își țină viața private departe de ochii lumii și a dat detalii despre sarcina sa. Dar, după ce a văzut felurile comentarii a vrut să lămurească pe toată lumea în ce luna este ea.

Vlăduța Lupău a împărtășit și câteva imagini de la ultima ecografie și a transmis că va naște în viitorul apropiat.

„8 luni, azi. Abia așteptăm să te cunoaștem, micuțule, și să vedem care te iubește mai mult. Iair, după cum vedeți, asta face mereu: «Bebe, haide ios (jos), jucăm maiiiinile (cu mașinile)» Deși, mai spune și «Bebe, nana».

Sper să fie cei mai buni prieteni pe viață, de la prima întâlnire! Sarcina asta… a zburat! Mai avem puțin și viața se schimbă din nou!”, a spus Vlăduța Lupău.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`