Britney Spears, detalii șocante din viața sa. Artista a fost obligată de Justin Timberlake să facă avort acasă: „Voiam să merg la doctor. Nu am cuvinte să spun cât m-a durut”

Britney Spears, detalii șocante din viața sa. Artista a fost obligată de Justin Timberlake să facă avort acasă: „Voiam să merg la doctor. Nu am cuvinte să spun cât m-a durut”

În vârstă de 41 de ani, Britney Spears este una dintre cele mai populare vedete din întreaga lume. De curând, aceasta a scos la iveală detalii șocante, în noua sa carte autobiografică.

Britney Spears a fost obligată de Justin Timberlake să facă avort acasă

Cartea, intitulată „The Woman in Me”, a captivat atenția publicului, deoarece Britney Spears a abordat mai multe subiecte, printre care și relația cu Justin Timberlake.

Se pare artista a fost pusă într-o situație dificilă, iar la un moment dat a fost nevoită să recurgă la o întrerupere de sarcină, după ce partenerul său i-a spus că nu își dorește copilul.

„Era important ca nimeni să nu afle despre sarcină sau avort, iar asta însemna să rezolvăm totul acasă. Voiam o anestezie, voiam să merg la doctor. Eram așa speriată. Mă temeam că o să mor. Nu am cuvinte să spun cât m-a durut. Am căzut în genunchi și m-am rezemat de toaletă și așa am rămas mult timp – unul dintre cele mai atroce lucruri pe care le-am trăit vreodată.

Justin a venit în baie și a stat lângă mine pe podea. La un moment dat, s-a gândit că poate muzica o să mă ajute, așa că și-a adus chitara și a început să-mi cânte. Eu am continuat să plâng până când s-a terminat totul. A durat câteva ore și nu-mi amintesc cum s-a sfârșit, însă 20 de ani mai târziu nu am uitat încă durerea și frica pe care am simțit-o”, povestește Britney Spears în cartea ei, notează avantaje.ro.

Cum s-a terminat, de fapt, relația dintre Britney Spears și Justin Timberlake

De curând, Page Six a dezvăluit și modul în care cei doi s-au despărțit. Potrivit publicației, ruptura s-a produs în februarie 2002, când Britney filma videoclipul melodiei Overprotected: The Darkchild Remix.

„Sunt acei oameni în care există ceva în interiorul lor și nu știi de unde vine – este ca un factor X. Asta este ceea ce am văzut la ea. Am fost atât de fericit că această persoană, care era cea mai mare vedetă din lume, era tot ceea ce îmi doream să fie și chiar mai mult.”, a declarat Chris Applebaum, regizorul videoclipului pentru Page Six.

Acesta și-a amintit cum, spre sfârșitul zilei de filmare, Spears a dispărut pentru câteva zeci de minute, iar în momentul în care a ajuns la rulota sa, a văzut-o pe aceasta stând pe podea și plângând.

Vedeta i-a arătat telefonul lui Applebaum, spunându-i: „Nu-mi vine să cred. Uite. Asta s-a întâmplat”. Aparent, primise un mesaj de la Justin Timberlake cu „S-a terminat!!!”.

Regizorul a mai precizat că Timberlake a încercat toată ziua să dea de cântăreață, deoarece era „supărat” că aceasta îl înșelase cu dansatorul Wade Robson. Publicația a mai transmis și că Spears a ezitat să termine filmarea, însă regizorul a încurajat-o: „Dacă nu poți, înțeleg perfect… dar dacă vrei să te duci acolo și să termini acest ultim montaj în ploaie, îi poți arăta că tocmai a făcut cea mai mare greșeală din viața lui”.

„Știi asta? Este o idee bună. O să-i arăt că a stricat cel mai bun lucru pe care l-a avut vreodată.”, i-a răspuns Britney, notează

Urmăriți B1TV.ro și pe
`