Brigitte Bardot, omagiu emoționant adus lui Alain Delon: „Lasă un gol abisal pe care nimeni și nimic nu-l va putea umple” (VIDEO)

Brigitte Bardot, omagiu emoționant adus lui Alain Delon: „Lasă un gol abisal pe care nimeni și nimic nu-l va putea umple” (VIDEO)
Actorul Alain Delon. Sursa foto: Hepta - Abaca Press / Marechal Aurore/ABACA

„Am pierdut un prieten, un alter ego, un complice”, a transmis Brigitte Bardot după trecerea în neființă a lui Alain Delon, la vârsta de 88 de ani.

Brigitte Bardot, mesaj la moartea lui Alain Delon

Într-un mesaj scris de mână și transmis AFP, Brigitte Bardot a susținut că moartea lui Alain Delon „lasă un gol abisal pe care nimeni și nimic nu-l va putea umple”.

„El a reprezentat tot ce a fost mai bun în cinematografia de prestigiu a Franței, un ambasador al eleganței, talentului și frumuseții. Moartea lui Alain încheie capitolul magnific al unei epoci apuse, al cărei monument suveran a fost”, a mai scris Bardot.

Ea a făcut referire și la prietenia ce i-a legat: „Am împărtășit aceleași valori și dezamăgiri, aceeași dragoste pentru animale”.

Cum se vor desfășura funeraliile lui Delon

Marele actor francez Alain Delon a murit la vârsta de 88 de ani. Anunțul a fost făcut chiar de copiii săi: „Alain Fabien, Anouchka, Anthony, precum și (câinele său) Loubo, sunt profund întristați să anunțe decesul tatălui lor. El a murit în pace în casa sa din Douchy, înconjurat de cei trei copii ai săi și de familia sa”.

Funeraliile vor avea loc în capela de la Douchy, regiunea Loiret, unde actorul și-a petrecut ultimii ani din viață. Vor participa doar familia și prietenii.

După cum a indicat AFP pe platforma X, Alain Delon, care plănuia de câțiva ani „să fie înmormântat nu departe de câinii săi” a făcut deja „demersurile necesare”, a declarat Christophe Hurault, subprefectul din Loiret. Acesta a mai precizat că „prefectura Loiret și-a dat acordul de principiu”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`