Brad Pitt și George Clooney au dansat 4 minute în timp ce publicul aplauda premiera filmului „Wolfs” la Veneția

Brad Pitt și George Clooney au dansat 4 minute în timp ce publicul aplauda premiera filmului „Wolfs” la Veneția
Sursa foto: Hepta / Photo by Aurore Marechal/ABACAPRESS.COM

Brad Pitt și George Clooney s-au îmbrățișat și au dansat la Festivalul de Film de la Veneția duminică seară, în timp ce „Wolfs”, cel mai recent film al celor două megastaruri, a fost aplaudat timp de patru minute, arată Variety.

Pitt și Clooney s-au îmbrățișat pe piesa „Smooth Operator” a lui Sade

Premiera în sine a fost amânată cu mai mult de 30 de minute, deoarece fanii s-au înghesuit în Sala Grande din Veneția în încercarea de a-i vedea pe Pitt și Clooney. Când duo-ul a ajuns în sfârșit în sală, zgomotul făcut de fani a ajuns la cote maxime. Ambii actori s-au plimbat, semnând autografe și făcând selfie-uri, înainte de a fi conduși la locurile lor.

Când cele două vedete au intrat în cinematografe, au întâmpinat mulțimea nerăbdătoare cu un „Buonasera!” rostit tare, făcându-i pe unii fani să țipe răspunsul în speranța că vor fi observați. Chiar dacă filmul a început să ruleze, haosul a continuat, cei fără bilete luptându-se să găsească locuri goale.

Când filmul s-a terminat, Pitt și Clooney s-au îmbrățișat pe piesa „Smooth Operator” a lui Sade. Clooney s-a întors apoi către soția sa Amal, iar cei doi s-au sărutat. El și Pitt au coborât apoi scările pentru a-i saluta pe fanii care aplaudau frenetic.

Ovația de patru minute nu a fost poate atât de lungă pe cât s-ar fi așteptat, având în vedere celebritatea lui Pitt și Clooney, dar se părea că oficialii festivalului erau dornici să scoată membrii publicului din cinematograf, având în vedere ora de început târzie a premierei și energia greu de stăpânit a fanilor.

Pitt n-a comentat nimic despre divorțul de Angelina Jolie

Pitt a aterizat la Veneția la doar două zile după ce fosta sa soție, Angelina Jolie, și-a lansat cel mai recent film „Maria”, aplaudat timp de opt minute. Niciunul nu a menționat nimic despre divorțul lor, iar Pitt nu a fost întrebat la o conferință de presă duminică despre documentele judecătorești care susțin „o istorie de abuz fizic asupra lui Jolie” în timpul căsniciei.

Scrisă și regizată de conducătorul „Spider-Man” Jon Watts (care a trebuit să rateze premiera după ce a fost testat pozitiv pentru COVID), comedia de acțiune Apple Original Films îi are în rolurile pe Pitt și Clooney ca doi profesioniști care preferă să lucreze singuri, dar trebuie să colaboreze după ce au fost angajați pentru același loc de muncă.


„Wolfs” îi mai are în distribuție pe Amy Ryan, Austin Abrams și Poorna Jagannathan. O continuare a filmului este deja în dezvoltare cu Watts și cele două vedete, a anunțat Apple la începutul acestei luni.

„Wolfs” e primul film în care Pitt și Clooney sunt co-staruri de la comedia neagră a fraților Coen din 2008, „Burn After Reading”. Înainte de asta, cei doi au fost co-staruri în franciza „Ocean’s” din 2001 până în 2007.

Într-o poveste recentă pentru GQ, Pitt și Clooney au discutat despre prietenia lor de lungă durată și despre starea Hollywood-ului de astăzi. „Nu s-au mai dezvoltat vedete așa cum se obișnuia”, a spus Clooney.

„Noi eram cam la sfârșitul acestei perioade, în care puteai să lucrezi la un studio și să faci trei sau patru filme și exista un plan bine stabilit pentru asta. Și nu cred că mai este neapărat cazul.”

După premiera de la Veneția, „Wolfs” va fi lansat în cinematografe pentru o perioadă limitată, începând cu 20 septembrie, înainte de a debuta pe Apple TV+ pe 27 septembrie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`