Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au dat lovitura. Vor avea două emisiuni la ProTV

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au dat lovitura. Vor avea două emisiuni la ProTV
Sursa foto: Instagram/ MasterChef Romania

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu formează juriul de la emisiunea culinară Masterchef de la ProTV, după ce au plecat cu scandal de la Antena 1. Dar, pe lângă acest show se pare că cei trei chefi se pregătesc de un altul.

Ce emisiune pregătesc

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu sunt la emisiunea Masterchef, cea care i-a lansat, iar acum ei se pregătesc de un alt proiect care va ajunge pe ecranele românilor, conform Cancan.

Și Gina Pistol a urmat chefii la ProTV și va prezenta noua emisiune a celor trei chefi: „Masterchef: Restul e plăcere”. Premiera va avea loc în 15 octombrie, de la ora 20.30, pe VOYO ȘI PRO TV, apoi va putea fi vizionat doar pe VOYO.

Fac mâncare din resturi

Emisiunea va avea ca subiect principal evitarea risipei alimentare, iar cei trei chefi vor avea de pregătit mâncare din resturile lăsate de concurenții de la Masterchef. Aceștia vor concura unul împotriva celuilalt și vor fi jurizați de către un invitat care va acorda „Ceapa de aur”, premiul pentru cel mai bun preparat al ediției.

„Cu toții credem că, pentru a pregăti un preparat demn de MasterChef, avem nevoie de ingrediente, produse sau ustensile sofisticate. Ei bine, nu! Începând din 15 octombrie, pe VOYO, cei trei chefi simpatici ne vor arăta cum putem crea preparate delicioase cu ceea ce avem la îndemână în bucătărie. Ei se vor întrece, invitatul special va gusta, iar un singur chef va câștiga!

Totuși, MasterChef – Restul e plăcere nu este doar despre competiția intensă dintre ei, ci, mai ales, despre cum putem reduce risipa alimentară, despre responsabilitatea față de resursele planetei și grija pentru mediul înconjurător. Vă invit să descoperiți această călătorie culinară alături de Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, în fiecare săptămână, exclusiv pe VOYO”, a spus Gina Pistol.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`