Bianca Drăgușanu, probleme cu zborul de întoarcere de la Cannes: „Ce e la business e ca-n Obor. La Obor e mai bine, că totuși nu te calci în picioare”

Bianca Drăgușanu, probleme cu zborul de întoarcere de la Cannes: „Ce e la business e ca-n Obor. La Obor e mai bine, că totuși nu te calci în picioare”
Bianca Drăgușanu. Sursa foto: Captură Video - AntenaStars / YouTube

Bianca Drăgușanu s-a distrat câteva zile la Cannes, în Franța, dar drumul înapoi în România s-a dovedit a fi un coșmar.

Drăgușanu, întoarcere din vacanță cu peripeții

Zborul către România, care avea escală, a fost inițial decalat, apoi anulat, așa că vedeta a fost nevoită să își ia cazare la un hotel. Abia a doua zi, Bianca Drăgușanu a pornit spre România, cu escală în Polonia.

„Am zburat 48 de ore. Puteam să ajung în China și în Singapore, să mă duc și să mă întorc în timpul ăsta. Am ajuns acasă după 50 de ore și acum îmi aștept bagajul, care plecase din Elveția și trebuia să vină direct în România. Ce credeți? Am găsit bagajul?

Am aterizat în România după aproximativ 50 de ore și mi-am așteptat bagajul în aeroportul din România vreo două ore și un pic. După câteva cercetări mi-am găsit și bagajul”, a spus Bianca Drăgușanu pe rețelele sociale, potrivit Spynews.

Clasa business în avion nu e tocmai business

Mai mult, deși a plătit bani în plus pentru a zbura la clasa business, Bianca Drăgușanu a fost dezamăgită de serviciile primite: „A fost o peripeție… Se pare că aparențele înșală de fiecare dată. Nici business-ul nu mai e ce a fost odată. Nu vă spun în aeroport… Ce e la business e cum ești la Obor. La Obor e mai bine că totuși ești organizat și nu te calci în picioare”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`