Bianca Drăgușanu a dezvăluit motivul pentru care Victor Slav nu se însoară cu Selina. Ce s-a întâmplat la Asia Express

Bianca Drăgușanu a dezvăluit motivul pentru care Victor Slav nu se însoară cu Selina. Ce s-a întâmplat la Asia Express
Sursa foto: Instagram/ Asia Express

Victor Slav și Selina formează un cuplu de câțiva ani, dar nu mereu a fost totul roz. Aceștia s-au despărțit la un moment dat din cauza infidelității și nu era prima dată când fostul prezentator meteo trecerea printr-o astfel de situație. El a mai a fost înșelat de către Bianca Drăgușanu.

Selina a fost infidelă

Victor Slav a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu și chiar dacă este împreună cu Selina de mult timp, nu pare să vrea să se căsătorească cu ea, conform Cancan.

Cei doi au fost despărțiți înainte de Asia Express după ce Selina l-a înșelat, dar au decis să își mai acorde o șansă.

„În timp ce Victor era plecat să filmeze o reclamă la Cluj, Selina și-a contactat fostul iubit, care locuiește în străinătate. Între ei au avut loc mai multe conversații. I-a trimis și o serie de fotografii indecente cu ea. I-a spus că este singură de ceva timp, că ar dori să reia relația. Și s-a oferit să retrăiască alături de acesta vremurile de altădată.

Mai mult, Selina și-a schimbat și lookul, pentru a semăna cu soția fostului său iubit. Aceasta din urmă l-a contactat pe Victor Slav și i-a arătat toate conversațiile dintre Selina și soțul său. După întoarcerea lui de la Cluj, el a confruntat-o pe Selina. Ea i-ar fi reproșat că el este tot timpul plecat și că nu-i mai acordă suficientă atenție”, a spus Bianca Drăgușanu în urmă cu un an.

Atunci, Victor Slav și a declarat că relația dintre el și Selina s-a încheiat pentru că aveau viziuni diferite.

Ce l-a întrebat o femeie din Malaezia pe Victor

La Asia Express a avut loc un moment ciudat. Victor a fost îndrebat de către o femeie din Malaezia de ce nu o cere în căsătorie pe Selina pentru că are mare noroc cu el.

„Ai mare noroc cu ea. Ar trebui să te însori cu ea. Când ajungeți acasă, cere-o! De ce nu o ceri? După ce câștigați, luați cei 30.000 de euro și însoară-te cu ea, te rog. Și apoi reveniți în Malaezia”, spunea femeia respectivă.

Dar, Victor a fost foarte surprins de remarca femeii și doar a zâmbit la cele spuse de ea, ceea ce dă de înțeles că nu are planuri de însurătoare.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`