Ben Affleck și Ana de Armas au plecat în vacanță. Copiii actorului îi însoțesc pe aceștia în escapada lor de câteva zile (FOTO)

Ben Affleck și Ana de Armas au plecat în vacanță. Copiii actorului îi însoțesc pe aceștia în escapada lor de câteva zile (FOTO)
sursa Foto: harpersbazaar.com

Lucrurile între Ben Affleck și Ana de Armas devin din ce în ce mai serioase. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire de când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „Deep Water”, iar actorul chiar i-a făcut cunoștință iubitei lui cu cei trei copii ai săi din fosta căsnicie. După ce au fost surprinși plimbându-se toți cinci prin Los Angeles, acum Ben Affleck și Ana de Armas au luat copiii și au plecat într-o vacanță, cu un avion personal.

Ben Affleck și Ana de Armas au plecat în vacanță cu copiii

Ben Affleck și Ana de Armas au fost surprinși de paparazzi în timp ce se pregăteau să plece într-o vacanță. Însă, cuplul nu era singur. Alături de cei doi îngrăgostiți stădeau doi dintre copiii actorului, Violet și Samuel. De asemenea, nu putea lipsi un alt membru de nădejde al familiei. Mai exact, cățelușul Anei de Armas, Elvin, s-a alătura și el grupului.

În altă ordine de idei, nu cunoaștem destinația celor patru, însă, dacă judecăm după numărul impresionant de bagaje pe care îl au, aceștia se vor bucura de o vacanță de câteva zile.

Ben Affleck și Ana de Armas au plecat în vacanță

Ben Affleck și Ana de Armas s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei „Deep Water”, film regizat de Adrian Lyne, cel care a semnat regia pentru celebra peliculă „Fatal Attraction”. Filmările pentru Deep Water au avut loc la finalul anului trecut în New Orleans și Louisiana. De când filmau împreună, au apărut numeroase zvonuri referitoare la o relație între cei doi actori, însă aceștia au confirmat faptul că sunt împreună în luna martie.

Ben Affleck și Ana de Armas au ieșit împreună cu cei trei copii ai actorului

La sfârșitul lunii mai, Ben Affleck și Ana de Armas au petrecut o seară împreună cu cei trei copii ai actorului. „Sunt foarte fericiți împreună”, a declarat o sursă pentru publicația People. Tot aceeași sursă a mai precizat că Ben Affleck „își dorește ca Ana să petreacă timp cu ei pentru a o cunoaște mai bine”.

De asemenea, Ben Affleck și Ana de Armas s-au plimbat prin Los Angeles împreună cu cei trei copii. Desigur, toți purtau măști de protecție, iar Violet plimba câinele familiei, Birdie. Paparazzi i-au surprins, iar fotografiile au devenit virale pe internet.

Ben Affleck are trei copii cu Jennifer Garner

Ben Affleck a mai fost căsătorit cu Jennifer Garner. Cei doi și-au început relația în 2004 și s-au despărțit în 2015, iar divorțul a fost finalizat în 2018. În prezent, Ben Affleck și Jennifer Garner au o relație de prieteni, mai ales că din relația lor au rezultat trei copii: Violet, Seraphina și Sam.

„Atunci când ai copii cu cineva, rămâi mereu conectat cu acea persoană, indiferent de ce se întâmplă. Mă simt foarte norocos că ea este mama copiilor mei”, a mărturisit Ben Affleck pentru revista People, în februrie.

Ben Affleck a mai precizat că este foarte important pentru copii să vadă că părinții lor se respectă unul pe celălalt indiferent de situație. De asemenea, acesta a declarat că se simte foarte recunoscător față de Jennifer Garner.

„Mă simt foarte recunoscător și respectuos față de ea. Căsnicia noastră nu a mers, iar asta poate fi dificil. Amândoi credem că este foarte important ca ei să-și vadă părinții că se respectă unul pe celălalt, fie că au rămas împreună sau nu”, a mai precizat actorul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”