Ben Affleck le-a prezentat-o copiilor săi pe Ana de Armas. Povestea de dragoste dintre cei doi actori devine din ce în ce mai serioasă (FOTO)

Ben Affleck le-a prezentat-o copiilor săi pe Ana de Armas. Povestea de dragoste dintre cei doi actori devine din ce în ce mai serioasă (FOTO)
sursa Foto: harpersbazaar.com

Ben Affleck le-a făcut cunoștință copiilor săi cu noua sa iubită, Ana de Armas. Cei doi s-au izolat împreună, iar paparazzi i-au surpins zilnic plimbându-se prin împrejurimile locuinței lor. Ținând cont de toate aceste aspecte, se pare că relația dintre cei doi actori este mai serioasă ca oricând. Ba chiar se speculează că Ben Affleck ar fi cerut-o deja în căsătorie pe Ana de Armas.

Ben Affleck și Ana de Armas au ieșit împreună cu cei trei copii ai actorului

Ben Affleck are trei copii cu fosta sa soție, Jennifer Garner, iar zilele trecute, actorul și Ana de Armas au petrecut o seară împreună cu aceștia. „Sunt foarte fericiți împreună”, a declarat o sursă pentru publicația People. Tot aceeași sursa a mai precizat că Ben Affleck „își dorește ca Ana să petreacă timp cu ei pentru a o cunoaște mai bine”.

De asemenea, Ben Affleck și Ana de Armas s-au plimbat sâmbătă prin Los Angeles împreună cu cei trei copii. Desigur, toți purtau măști de protecție, iar Violet plimba câinele familiei, Birdie. Chiar dacă nu mai sunt împreună, Ben Affleck își dorește să păstreze o relație bună cu Jennifer Garner, al căror divorț s-a finalizat în anul 2018.

Ben Affleck și Ana de Armas au ieșit împreună cu cei trei copii ai actorului

Chiar dacă au luat-o pe drumuri diferite, cei doi au rămas prieteni de dragul copiilor.

„Atunci când ai copii cu cineva, rămâi mereu conectat cu acea persoană, indiferent de ce se întâmplă. Mă simt foarte norocos că ea este mama copiilor mei”, a mărturisit Ben Affleck pentru revista People, în februrie.

„Mă simt foarte recunoscător și respectuos față de ea. Căsnicia noastră nu a mers, iar asta poate fi dificil. Amândoi credem că este foarte important ca ei să-și vadă părinții că se respectă unul pe celălalt, fie că au rămas împreună sau nu”, a mai precizat actorul.

Bat clopotele de nuntă pentru Ben Affleck și Ana de Armas

PotrivitOkmagazine, Ben Affleck ar fi cerut-o deja în căsătorie pe actuala lui iubită, actrița în vârstă de 32 de ani. Surse apropiate ale actorului au povestit că acesta i-a cerut mâna Anei de Armas. Aceasta nu s-ar fi lăsat întrebată de două ori și ar fi zis „da” din prima.

Deși cei doi nu au confirmat încă speculațiile referitoare la cererea în căsătorie, se pare că paparazzi au surprins un moment inedit, petrecut în fața casei actorului, din Los Angeles. Recent, la poarta locuinței ar fi parcat în urmă cu câteva zile o dubă neagră, din care a coborât un bodyguard înarmat, ce purta o mască neagră. Individul în cauză ar fi adus la vila lui Ben Affleck un colet din partea firmei Malca-Amit, companie cunoscută la Hollywood pentru transportarea și livrarea de bijuterii din metale prețioase și diamante.

Ben Affleck este renumit atunci când vine vorba de bijuterii de lux. Acesta are o reputație în Los Angeles care se referă la faptul că actorul le-a oferit mereu cadouri costisitoare și luxoase femeilor din viața lui.

De această dată, ar fi vorba de o bijuterie specială: un inel de logodnă pentru frumoasa sa iubită, actrița Ana de Armas.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”