Bat clopotele de nuntă pentru Ben Affleck și Ana de Armas. Actorul ar fi făcut deja pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie

Bat clopotele de nuntă pentru Ben Affleck și Ana de Armas. Actorul ar fi făcut deja pasul cel mare și a cerut-o în căsătorie
FOTO: Instagram: Ana de Armas

Povestea de dragoste dintre Ana de Armas și Ben Affleck a ținut mult timp prima pagină a tabloidelor. Actorul pare că și-a găsit liniștea lângă starul din „Knives out”, pe care ar fi cerut-o în căsătorie. Cei doi îndrăgostiți au petrecut împreună ziua de naștere a actriței, iar cadoul pe care Affle i l-ar fi dăruit Anei este o bijuterie de lux marca Cartier.

Ana de Armas și Ben Affleck au fost surprinși împreună, pentru prima oară, la începutul acestui an, în timpul unei vacanțe în Cuba. Cei doi actori nu au confirmat relația însă până la ziua Anei, când pe contul personal de Instagram vedeta a postat imagini în brațele celebrului actor.

De la începutul anului și până în prezent însă, Ana și Affleck au fost surprinși adesea de către papparazi pe străzile din Los Angeles, fie la plimbare cu patrupezii, fie la cumpărături sau în timpul unei ieșiri scurte după cafea. Și în California este recomandat ca oamenii să petreacă majoritatea timpuli în casă, petnru a limita răspândirea noului coronavirus, însă cei doi îndrăgostiți au găsit modalități prin care să petreacă tot mai mult timp împreună.

Mai mult decât atât, Affleck ar fi dorit să o prezint pe Ana copiilor săi, pe care îi are alături de fost soție, actrița Jennifer Garner.

Ben Affleck, a cerut-o pe Ana de Armas în căsătorie

Potrivit Okmagazine, Affleck ar fi cerut-o deja în căsătorie pe actuala lui iubită, actrița în vârstă de 32 de ani. Surse apropiate ale starului au povestit că vedeta i-a cerut mâna Anei și că aceasta ar fi acceptat.

Deși cei doi nu au confirmat încă speculațiile din tabloide, se pare că paparazzi au surprins un moemnt inedit, petrecut în fața casei actorului, din Los Angeles. Recent, la poarta locuinței ar fi parcat în urmă cu câteva zile o dubă neagră, din care a coborât un bodyguard înarmat, ce purta o mască neagră. Individul în cauză ar fi adus la vila lui Affleck un colet din partea firmei Malca-Amit, companie cunoscută la Hollywood pentru transportarea și livrarea de bijuterii din metale prețioase și diamante.

Nici Affleck nu este un necunoscător atunci când vine vorba de bijuterii de lux. Actorul în vârstă de 47 de ani este renumit în Los Angeles pentru cadourile costisitoare și luxoase pe care le-a oferit femeilor din viața lui.

Mai mult decât atât, Ben este deja renumit pentru bijuteriile scumpe pe care le oferă, iar de această dată ar fi vorba de un inel de logodnă pentru perechea sa, Ana de Armas.

Medalioane care simbolizează dragostea

Bijuterii recent achiziționată nu este însă primul ges plin de romantism al lui Affleck. Starul de la Hollywood și actrița Ana de Armas au fost surprinși de mai multe ori purtând medalioane asortate.

Este vorba despre două pandantive sub forma a două jumătăți de inimă, pe care cele două staruri le asortează la ținutele lor, în fiecare zi aproape, drept simbol al iubirii pe care și-o poartă.

De ziua ei, Ana a fost văzută pentru prima dată purtând o brățară Cartier, bijuterie despre care se crede că a fost darul oferit de către Ben.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”