Bella Santiago nu s-ar muta niciodată din România! Ce a impresionat-o atât de mult pe artistă: „Îmi place mai mult”

Bella Santiago nu s-ar muta niciodată din România! Ce a impresionat-o atât de mult pe artistă: „Îmi place mai mult”
Sursa foto: Facebook - Bella Santiago

Bella Santiago a lăsat Filipine pentru România în urmă cu mai bine de șapte ani. Cântăreața se consideră „acasă” în țara noastră și spune că nu s-ar muta niciodată de aici. Ea s-a apropiat foarte tare de poporul român și mai ales că își sărbătorește ziua de naștere chiar pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României.

Motivul pentru care cântăreața nu vrea să părăsească România

România înseamnă „acasă” pentru Bella Santiago încă din 2016. Cântăreața de origine filipineză s-a căsătorit anul acesta cu partenerul ei de viață și s-au bucurat de cel mai important moment din viața lor mai mult ca niciodată.

Nu de mult, vedeta a dezvăluit motivele pentru care nu s-ar mai muta niciodată din România, chiar dacă o perioadă din viața sa a locuit în Filipine. Preparatele tradiționale românești au atras-o enorm de tare pe artistă, care a spus că de multe ori nu poate să facă față ispitelor și ajunge să pună câteva kilograme în plus.

„Nu-mi place că e prea multă mâncare bună și nu pot să rezist și mă îngraș. Oameni răi sunt peste tot, nu doar în România, nicăieri nu sunt oameni perfecți. Eu sunt puternică și trec mai departe, nu bag în seamă oamenii răi. Eu văd comentariile răutăcioase, dar nu pun suflet, pentru că asta ne ajută și pe noi să fim și mai puternici”, a mărturisit ea pentru spynews.ro.

Totodată, Bella Santiago este atrasă de țara noastră și pentru că iubește cele patru anotimpuri.

„Acum am fost în Filipine și chiar mi-a fost dor, dar nu se compară cu vremea din România, acolo e doar cald și plouă, aici avem patru anotimpuri, îmi place mai mult în România”, a mai spus ea.

Bella Santiago nu a avut cea mai fericită copilărie: „Am fost foarte săraci”

Originară din Filipine, Bella Santiago a fost crescută de bunica sa încă de la vârsta de cinci ani, după ce tatăl său a murit când ea avea doar un an, iar mama ei a plecat în alt oraș în căutarea unui trai mai bun. Contextele dificile au făcut-o pe artistă să muncească de la o vârstă fragedă.

„Sunt din Filipine. Noi am fost foarte săraci. Eu nu am copilărit cum copilărește copilul meu acum. Eu am fost un copil care a învățat mult în viață. Mama m-a lăsat la bunica de când aveam cinci ani. Am învățat multe chestii de la bunica mea. Eu în loc să stau afară să mă joc cu copiii, stăteam cu bunica să fac curățenie în casă. Făceam și gheață… în Filipine făceam gheață, se pune într-un plastic și le vindeam. E căldură acolo și oamenii au nevoie de gheață”, a spus ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)