Bebe Cotimanis, dezvăluiri despre povestea de dragoste alături de Iulia Dumitru: „Dacă nu ai astfel de momente, viața este prea amară”

Bebe Cotimanis, dezvăluiri despre povestea de dragoste alături de Iulia Dumitru: „Dacă nu ai astfel de momente, viața este prea amară”
Sursa Foto: Facebook/ Constantin Cotimanis

Bebe Cotimanis este un titan al cinematografiei, teatrului și televiziunii din România. De-a lungul carierei sale, acesta a interpretat zeci de personaje, toate într-un mod magistral.

În anul 2018, actorul a renunțat la o căsnicie de 17 ani cu make-up artistul Florina Mărcuţă, refăcându-și viaţa alături de Iulia Dumitru, colega sa de scenă.

Bebe Cotimanis, dezvăluiri fără rețineri despre relația cu Iulia

Iulia Dumitru trăiește de mai bine de 5 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de îndrăgitul Bebe Cotimanis.

Actorul este unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune de la noi din țară, însă destul de discret în ceea ce privește viața personală.

Cu toate că a mai fost căsătorit de două ori înainte și are doi copii, acesta nu se mai gândește la însurătoare. Chiar dacă sunt iubiți și colegi de platou, actorul susține că între el și Iulia nu a intervenit monotonia.

„Monotonia chiar deloc … avem o meserie și zilnic ne face să credem că o luăm de la zero. Într-o seară trăim și trei-patru vieți. La teatru, acasă … indiferent de ce trăim peste zi, când ajungem acasă ne băgăm în pat și ne îmbrățișăm.

Poate pare siropos, dar, dacă nu ai astfel de momente, viața este prea amară. Poți să te mai și cerți pentru că împăcarea este atât de frumoasă că poți să te mai și cerți”, a dezvăluit Bebe Cotimanis pentru Fanatik.

Cum a început relația lor de iubire

„Ne-am cunoscut în teatru. Am început repetițiile la «Romeo și Julieta» și ne-am văzut și asta a fost. Eu îl văd cel mai frumos bărbat din lume, înseamnă că e iubire. (…) A fost chiar ezitare din partea mea la început”, a spus Iulia Dumitru în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

Artista a povestit că ea și Bebe Cotimanis s-au mutat împreună în urmă cu 3 ani. Aceștia sunt foarte mulțumiți de locuința lor, aflată în Pitești și și-au făcut buletinul cu același domiciliu.

„Am umblat după terenuri să ne facem o casă, dar Dumnezeu nu ne-a dat să muncim, ne-a dat de-a gata. E ceva, o minune, un soi de han în pădure. (…) Avem (n.r. – amândoi) același domiciliu”, a spus Bebe Cotimanis în urmă cu ceva timp, potrivit libertatea.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`