„Avem nevoie să râdem ca să uităm că suntem săraci”. Un psiholog a comentat scandalul cu Alina Ceușan și a explicat de ce preferă românii comediile (VIDEO)

„Avem nevoie să râdem ca să uităm că suntem săraci”. Un psiholog a comentat scandalul cu Alina Ceușan și a explicat de ce preferă românii comediile (VIDEO)
Sursa foto: Instagram - @alinaceusan

Psihologul Radu Leca a comentat scandalul în care este implicată Alina Ceușan în aceste zile, joi, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac, și s-a arătat de părere că oamenii preferă comediile pentru că „avem nevoie să râdem ca să uităm că suntem săraci”.

Pshilogul Radu Leca, pe B1 TV, despre scandalul cu Alina Ceușan

Psihologul spune că nu auzise până acum de Alina Ceușan.

„Eu am aflat de dânsa după ce Oana Pellea a făcut-o public la nivel național. Habar n-aveam cine este această duduie, dar provocările influencerilor în mediul virtual includ presiunea aceasta de a adera la tendințele efemere. Riscul de a promova superficialitatea, în detrimentul valorilor culturale, este evident”, a declarat Radu Leca.

„Nerespectarea tradițiilor, a istoriei, a culturii evident că are consecințe negative, dar o distorsionare a identității culturale și a pierderii tradițiilor autentice se realizează permanent de către influenceri. Nu este doar această doamnă, domnișoară, duduie, ce e dânsa. Avem de-a face cu influenceri care se găsesc adesea, se pun singuri, în situația de a prioritiza atragerea de atenție sau unele sponsorizări mediocre, comerciale, în locul promovării conținutului educativ, că despre acesta este vorba”, a continuat el.

„Avem nevoie să râdem ca să uităm că suntem săraci”, consideră Radu Leca

Psihologul spune că „oamenii au nevoie de umor”.

„Oamenii au nevoie în mod special de Horațiu Mălăele, care joacă orice piesă cu casa plină cu două luni înainte de a începe, oamenii au nevoie de Bendeac, oamenii au nevoie de Ilona, real, oamenii au nevoie de actori de comedie. De aceea, tot ce înseamnă soap opera pe serial de comedie la televizor face rating și tot ceea ce înseamnă structură de serial care are conotații romantice sau dramatice nu prinde (…). Avem nevoie să râdem ca să uităm că suntem săraci”, a declarat Radu Leca.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:11 - Tânăr de 26 de ani, ucis în parcarea unui mall din Constanța. Trei suspecți au fost prinși
17:09 - Turcia a lansat atacuri aeriene în Siria și Irak după atacul de la sediul companiei naționale aerospațiale turce de lângă Ankara
17:07 - Obiectele de bucătărie din plastic închis la culoare ar putea conține substanțe care să ne afecteze sănătatea. Cu ce le putem înlocui
17:06 - Silviu Coșa (PNL): Este o perioadă în care sondajelor nu trebuie să li se dea foarte multă credibilitate. Din păcate, devin un instrument de manipulare (VIDEO)
16:57 - Șeful Poliției din R. Moldova oferă noi detalii din dosarul de corupere a alegătorilor: 39 de milioane de dolari din Rusia au ajuns la peste 138.000 de persoane. Numărul beneficiarilor, mult mai mare
16:52 - Republica Moldova importă volume record de gaze din România, pentru a compensa pauza din livrările ruse, după ce Moldovagaz a rămas fără conducere executivă
16:46 - Ciolacu, reacție la speculațiile privind sprijinul pentru Simion: „Dacă vreţi să discutăm despre toate tâmpeniile spuse în campanie, o să ne ia 10 ani să răspundem la ele” (VIDEO)
16:45 - Violeta Alexandru: O nouă dovadă că „reforma” Ciolacu e doar praf în ochi – reorganizarea MIPE aduce 0 economii la buget
16:40 - Caz bizar la un spital din București: Un tânăr de 27 de ani a paralizat brusc. Medicii bănuiesc că ar fi vorba de un virus
16:28 - Diana Stoica, despre situația din sondaje: Dacă este reală, mă îngrijorează creșterea partidelor extremiste, care adunate pare că ar avea o treime din Parlament (VIDEO)