Aurelian Temișan, concert online de ziua lui de naștere. Lucruri neștiute despre celebrul artist

Interpretul Aurelian Temișan își va serba cea de-a 48-a aniversare, pe 3 iunie, printr-o surpriză inedită oferită fanilor – un concert live, în mediul online.

Deoarece pandemia de coronavirus a afectat numeroase sectoare de activitate, în special cel artistic, prin anularea evenimentelor cu număr mare de oameni, artiștii şi-au mutat activitatea în mediul online, pentru a fi în continuare alături de fanii lor.

Astfel, juratul de la „Te cunosc de undeva” va susține un concert de acasă, prin intermediul internetului:

„E un concert cu trupa, e primul de acest fel, un moment istoricșipentru mine, să am un concert cu publicul în suflet și înminte, gândindu-mă la cum reacționează el de fiecare dată când apar și când cânt mai ales melodiile lor preferate. Mai ales că fiecare se regăsește în cel puțin o melodie din cele pe care le cânt. Din 30 de ani de carieră, bătuți pe muchie, cel puțin 10 m-au prins cântând de ziua mea, ba chiar o dată jucând în spectacolul “Chicago”. Fiecare va fi acolo, în primul rând, de pe fotoliu, de pe canapea, de pe scaun, în picioare, cu boxele date la maxim, să cânte, să își înveselească toți membrii familiei pentru că asta este ideea, să aducem bucurii în casele lor, a celor care ne iubesc și ne urmăresc de atât timp, publicul nostru fidel”, a declarat artistul pentru Click.

25 de ani de căsnicie cu Monica Davidescu

Aurelian Temişan formează un cuplu alături de Monica Davidescu de un sfert de veac și spun că nu şi-ar putea imagina existența unul fără celălalt. Întrebați care este secretul celor 25 de ani de relație armonioasă, cei doi au mărturisit că înțelegerea și comunicarea sunt esențiale.

Cei doi s-au întâlnit la un bar unde Monica prezenta, iar el performa pe scenă. Artistul a rămas marcat de frumusețea Monicăi, iar ea a fost atrasă de faima lui Aurelian, fiind un cântăreț apreciat în acele vremuri.

„În momentul în care cunoști un om, nu te poate duce gândul la ce ar putea fi, la cum ar putea fi. Dacă în seara în care ne-am cunoscut (când a venit ea spre mine, întrebându-mă cum aș vrea să mă prezinte), aș fi putut anticipa că vor trece anii așa, i-aș fi spus: „domnișoară Monica, prezintă-mă simplu… soțul tău’. Sunt recunoscător vieții (pentru miliardele de secunde de credit), conjuncturii (pentru harul care mi s-a dat și cu care bucur suflete), anturajului (pentru frumoșii oameni ce mi-au fost și îmi sunt alături), pentru viitorul (care deși nesigur, mă motivează și mă mobilizează)… pentru TOT. Monica, Dora, de astăzi pornim în cel de-al doilea pătrar al vieții’, a fost mesajul postat de Aurelian Temișan pe Facebook, cu ocazia împlinirii celor 25 de ani de căsătorie.

Aurelian Temișan, naș de cununie pentru Andreea Bălan

Soții Temișan au fost nașii de cununie pentru artista Andreea Bălan (colega sa de juriu de la „Te cunosc de undeva”) și actorul George Burcea.

„Noi suntem nașii. Să ne trăiască finii, sunt așa frumoși. Iar Andrea este una dintre cele mai muncitoare persoane pe care le-am întâlnit eu în viața asta. Pe cât e de mică, pe atât e de energică. Așa că merită tot ceea ce are și a muncit mult pentru ceea ce are”, scria artistul pe pagina sa de socializare, în momentul cununiei.

Deși căsnicia celor doi nu a durat, cuplul ajungând la divorț, Aurelian Temișan îi sfătuia la vremea respectivă să rezolve toate problemele dintre ei cu calm, pentru a nu ajunge la un deznodământ nefericit.

„Când clădești o relație și nu neapărat având toate „condițiile” exterioare de partea ta, e imperios necesar că, în momente mai tensionate (inevitabil să nu existe și așa ceva), să îți păstrezi calmul și să îți aduci aminte câte piedici ai întâlnit până să ajungi aici. A jigni, a țipa sau a lua decizii la nervi, e facil, dar poate fi dăunător, ba chiar poate pune capăt relației. Stați liniștiți, la noi totul e ok. Uitându-mă în jur constat că e atât de prețios să îți creezi liniștea în jur… încât restul devine planul doi”, a scris artistul pe Facebook, făcând referire la situația conflictuală dintre Andreea Bălan și fostul soț.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)