Aris, fiul Andreei Esca, a fost exmatriculat din liceu: „Ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție”

Aris, fiul Andreei Esca, a fost exmatriculat din liceu: „Ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție”
Foto: Facebook/ Andreea Esca

Aris Eram, fiul prezentatoarei Andreea Esca, a dezvăluit că a fost exmatriculat din liceu pentru o săptămână din cauza unei glume proaste pe care a făcut-o în școală, relatează Libertatea.ro. Tânărul de 18 ani participă alături de sora sa la emisiunea „America Express” de la Antena 1.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Aris Eram: „Ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție”

Aris Eram și sora sa, Alexia, au vorbit într-un podcast despre experiența lor la Liceul Francez Anna de Noailles din București. Ei au descris liceul ca fiind unul foarte strict, unde absențele sau întârzierile nemotivate atrăgeau sancțiuni drastice. De exemplu, dacă un elev acumula trei absențe sau întârzieri nemotivate, era obligat să execute detenție sâmbăta.

Aris a dezvăluit că a fost exmatriculat din liceu pentru o săptămână. Motivul exmatriculării sale a fost o glumă proastă pe care a făcut-o împreună cu un prieten. Ei au folosit un spray cu piper în baia școlii.

„Mai rău decât detenția este să fii exmatriculat. Am fost exmatriculat o săptămână (…) O povestesc, e tare. Aveam un spray cu piper, nu mai știu de ce l-am cumpărat. Cum nu-l foloseam, i-am zis unui prieten să mergem în baia școlii să-l încerce el. Am mers cu câțiva prieteni, haha, prietenul dă cu spray puțin. Ieșim tușind puțin, ne ducem la oră.

Mergem la oră și prietenul meu se duce la baie. Se întoarce stresat. A văzut profesori de fizică și științe care intrau cu mască de gaze. (…) Eram superstresat. Am dat două sprayuri, dar era foarte puternic. A intrat diriginta în clasa noastră, ne-a scos de acolo, zici că eram la poliție, ne-au luat separat să ne întrebe. Ziua următoare s-au închis toate băile, pentru că a intrat în aerisire, și am fost exmatriculat o săptămână”, a povestit Aris Eram.

După absolvirea liceului, Aris Eram a plecat la studii în Barcelona, dar își dorește să se întoarcă în România după terminarea studiilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:04 - Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit. De ce au ales cei doi să facă nunta în secret
22:01 - Nicolae Ciucă: Îi cer domnului Ciolacu să explice de urgență ce va face pentru ca România să nu piardă cele aproximativ 1,1 miliarde de euro din PNRR
21:55 - Elena Lasconi: PSD și PNL sunt incapabile să gestioneze PNRR. Reformele pe care USR le-a adus și pentru care am luptat în cadrul PNRR sunt acum uitate, înlocuite de o corupție care ne face să pierdem banii europeni
21:54 - Thomas Tuchel va fi selecționerul Angliei. Ce spunea căpitanul naționalei despre el înainte de a fi numit
21:38 - Diana Buzoianu: Autorizațiile de construire din București trebuie să fie date de Primăria Generală. USR a finalizat prima tranșă de proiecte cu cerințele lui Nicușor Dan de la candidații pentru prezidențiale (VIDEO)
21:36 - Robert Cazanciuc (PSD), despre disputa privind planșeul Unirii: Nicușor Dan și-a căutat cu orice preț un motiv politic, să iasă puțin în față înainte de ideea acestui referendum. Noi avem dispute juridice, politice, în timp ce planșeul stă să cadă (VIDEO)
21:29 - Român arestat în Italia, după ce a aruncat la gunoi un ghiozdan plin cu bani. Ce sumă au recuperat polițiștii
21:10 - Adrian Câciu: Sunt îndeplinite peste 60% dintre reformele din PNRR / La jalonul cu impozitarea microîntreprinderilor trebuie să alegem între banii din PNRR și impactul economic al măsurii (VIDEO)
21:01 - Despărțire urmată de crimă. Victima a fost o personalitate din lumea sportului
20:55 - România U21, calificată la Euro pentru a patra oară la rând. Victorie superbă cu favorita grupei / Daniel Pancu a primit roșu după o ieșire nervoasă