Antonia și-a făcut tatuaj cu chipul lui Alex Velea. Cum a reacționat artistul (FOTO)

Antonia și-a făcut tatuaj cu chipul lui Alex Velea. Cum a reacționat artistul (FOTO)

Antonia și Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi se iubesc la fel ca-n prima zi, iar asta se poate observa din gesturile pe care le fac unul la adresa celuilalt. Din dragostepentru soțul ei, faimoasa cântăreață a decis să-și tatueze chipul lui. Cum a primit vestea partenerul ei de viață?

Antonia și-a tatuat chipul lui Alex Velea

Antoniaeste una dintre cele mai frumoase femei din România, iar cu puțin timp înainte de declanșarea crizei pandemice s-a mutat în casă nouă cuAlex Veleași cei doi copii ai lor, Akim și Dominic. Cei doiformează unul dintre cele mai unite și îndrăgite cupluri de la noi din țară.

Cu toate că la început nimeni nu le dădea vreo șansă, odată cu trecere timpului, Alex Velea și Antoniaau demonstrat tuturor că iubirea care îi leagă este cât se poate desinceră. Și cumeste îndrăgostită la fel ca-n prima zi de soțul său,frumoasa artistăa făcut un gest uimitor pentru el.

Antonia și-a tatuat chipul partenerului ei de viață pe spate. Vestea a venit trăsnet atât pentru cunoscuții lor, cât și pentru fani. Anunțula fost făcutpublică chiar de către Alex Velea, care a postat pe contul de Instagram o fotografie cu Antonia, în timp ce arăta tuturor opera de artă de pe spatele ei.Surprinzător sau nu, postarea a venit însoțită de o declarație de dragoste, specifică cântărețului de muzică pop.

”Diamantul meu”, a scris Alex Velea, în dreptul fotografiei în careținea mâna pe spatele soției sale.

Antonia și-a tatuat chipul lui Alex Velea

Sursa Foto: Captură instagram

Antonia, despre secretul relației dintre ea șiAlex Velea

De curând, Alex Velea și Antonia au dezvăluit secretul relației lor. Cuplul susține că au o căsnicie perfectă.

Artista a mărturisit că nu au certuri mari și discută de fiecare dată înainte de a lua o decizie. Mai mult decât atât, cei doi soți depășesc împreună momentele dificile și se sprijină necondiționat unul pe celălalt.

”Nu au fost până acum certuri care să ne pună relația la încercare. Peste fiecare am trecut datorită iubirii și respectului, fiecare a știut să îl asculte pe celălalt și să depășim aceste momente care apar în orice cuplu.”, a declarat Antonia.

În ceea ce privește perioada de izolare impusă de pandemia de coronavirus, Antonia a dezvăluit că în tot acest timp a avut mai mult timp pentru soțul ei, Alex Vlea și cei doi copii, însă i-ar fi plăcut să le fie alături și Maya.

„În primul rând, am fost toți acasă mult timp, ceea ce nu se prea întâmpla înainte, având în vedere că amândoi aveam concerte, filmări, studio, o viață activă. Așa că am avut mai mult timp pentru noi, pentru copii, să ne relaxăm, să ne odihnim, să petrecem timp împreună, să ne bucurăm unii de ceilalți. Pe de altă parte, a fost și este greu că nu o văd pe Maya și nu știu când se va putea. Și apoi este ciudat să știi că nu poți ieși din casă, că nu poți face ceva ce înainte părea normal”, a declaratAntoniaîntr-un interviu acordat revisteiViva.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie