Angelina Jolie, mesaj emoționant la 15 ani de la moartea mamei sale: „Sunt la o lună distanță de vârsta la care mama a fost diagnosticată cu cancer”

Angelina Jolie, mesaj emoționant la 15 ani de la moartea mamei sale: „Sunt la o lună distanță de vârsta la care mama a fost diagnosticată cu cancer”
Sursa foto: Instagram

Angelina Jolie și-a emoționat fanii până la lacrimi cu ultima postare de pe rețelele de socializare. Actrița a publicat o fotografie rară în care apare alături de mama sa, la 15 ani de când Marcheline Bertrand s-a stins din viața. Mama vedetei de la Hollywood a dus o luptă crâncenă cu cancerul, iar Jolie a tras un semnal de alarmă în ceea ce privește boala nemiloasă, scrie filmnow.ro.

Angelina Jolie, mesaj dureros la 15 ani de la moartea mamei sale

Angelina Jolie, una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din întreaga lume, a fost foarte apropiată de mama ei, Marcheline Bertrand, iar mulți sunt de părere că de la ea a moștenit actrița frumusețea.

Fosta soție a lui Brad Pitt și-a amintit cu emoție de mama sa, care pe 9 mai ar fi împlinit vârsta de 73 de ani. Marcheline Bertrand a murit de cancer mamar și ovarian în 2007, la vârsta de 56 de ani.

„Mâine (10 mai) se fac 73 de ani de naștere a mamei mele. Ea a murit în urmă cu 15 ani, după o lungă luptă cu cancerul de sân și ovarian. În iunie voi fi la o luna distanță de vârsta la care ea a fost diagnosticată. Am avut intervenții chirurgicale preventive pentru a încerca să reduc șansele, dar continui să fac controale”, a scris Angelina Jolie pe pagina ei personală de Instagram.

Angelina Jolie, sfat prețios pentru femei

Actrița le-a încurajat pe femei să își facă controalele de sănătate la timp și a împărtășit modalități de depistare a cancerului în stadiile incipiente.

„Vă rog să să aveți grijă de voi și să vă faceți din timp mamografii și analize de sânge sau ecografii, mai ales dacă aveți cazuri de cancer în familie”, a mai scris actrița.

În anul 2013, atunci când mătușa actriței a murit de cancer la sân, Jolie a suferit o dublă mastectomie, după ce a fost diagnosticată cu gena BRCA1, prezentând un risc crescut de a dezvolta cancer la sân. Ulterior, la doi ani distanță de la intervenția la sâni, Jolie a vrut să elimine șansele de a dezvolta cancer ovarian, astfel că a luat decizia de a-și îndepărta ovarele și trompele uterine printr-o procedură de histerectomie, potrivit sursei citate.

„Simt că am făcut alegerile corecte pentru a-mi îmbunătăți șansele de a fi aici pentru a-mi vedea copii devenind adulți și pentru a-mi întâlni nepoții”, a declarat Angelina Jolie în 2019.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`