Angela Similea e „blestemată”? I-au murit soții de cancer incurabil

Angela Similea e blestemată? I-au murit soții de cancer incurabil
Foto: captura video.

Angela Similea este una dintre cele mai apreciate interprete din România. Artista este iubită și respectată de mii de români, care îi admiră talentul și frumusețea divină. Cu toate că s-a bucurat de un succes răsunător în țară și nu numai, cântăreața nu a avut o viață ușoară și liniștită. Aceasta a fost căsătorită de patru ori și a crescut un fiu.

Angela Similea, văduvă de mai multe ori

Potrivit avantaje.ro, Angela Similea nu împlinise 20 de ani când s-a căsătorit cu un rugbist, pe nume Andi Constantin. Din cauza unei traume provocate de un sport atât de dur, primul soț al artistei a făcut cancer osos poziționat în zona genunchiului și s-a stins din viață la nici 40 de ani. Artista divorțase deja de el, imediat după Cerbul de Aur din 1970.

Relația cu Victor Surdu a fost o iubire răvășitoare așa cum sunt toate iubirile maturității. Amândoi mai fuseseră căsătoriți, amândoi erau trecuți prin bune și rele. S-au cunoscut la câțiva ani după Revoluție când steaua de divă a Angelei intrase într-un con de umbră. România voia altceva și cerea cântăreți străini.

Moartea lui Victor Surdu a lăsat-o pe Angela Similea neconsolată și tristă. Cancerul de pancreas este unul dintre cele mai periculoase tipuri de cancer care nu-ți dă nicio soluție de vindecare iar moartea este cumplită și fulgerătoare.

După decesul celui de-al patrulea soț, Angela Similea s-a retras în America la fiul ei, Sorin, pe care artista l-a făcut cu muzicianul Sorin Movileanu, cel de-al doilea soț al acesteia.

Angela Similea s-a retras din lumea reflectoarelor

Angela Similea refuză să mai susțină concerte și pare atât de hotărâtă în decizia ei, încât nici fanii, nici apropiații nu o pot convinge.

Artista nu se mai regăsește în peisajul muzical actual și din acest motiv refuză să mai urce pe scenă. De câțiva ani, cântăreața s-a retras din spațiul public și nu mai ia parte la evenimente mondene sau concerte.

Stela Enache, bună prietenă a Angelei Similea, a tot încercat să o convingă să renunțe la decizia ei și să o readucă în lumina reflectoarelor, însă, în cele din urmă, i-a înțeles motivele retragerii.

„Faptul că s-a retras un artist se ocupă repede locul, dar ea rămâne un etalon care nu poate fi dărâmat. Poate că s-a retras la timp. Pentru o femeie artistă este un timp când trebuie să știi când să te retragi. Mai bine să ți se ducă dorul…”, a declarat Stela Enache pentru ego.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`