Andreea Raicu, celebra vedetă din România, se menține în formă datorită antrenamentelor regulate și unei atenții deosebite acordate alimentației. Cu ani în urmă, a renunțat la carne, iar micul dejun ocupă un loc central în rutina sa zilnică.
Cu un deceniu în urmă, Andreea Raicu și-a luat rămas bun de la cariera în televiziune și, de atunci, a adoptat o serie de transformări semnificative în ceea ce privește alimentația și modul ei de viață. Cu câțiva ani în urmă, vedeta a făcut un pas important și a renunțat la consumul de carne, optând în schimb pentru mâncăruri naturale, scrie Spynews.ro.
La 46 de ani, Andreea Raicu are o siluetă impresionantă datorită unei rutine echilibrate. În plus față de sala de fitness, se dedică yoga și meditației. Alimentația ei este sănătoasă, iar recent a împărtășit fanilor micul dejun preferat: ou fiert, pâine fără gluten, brânză fără lactoză și avocado cu lămâie. Aceste alimente, bogate în omega, susțin funcționarea optimă a creierului.
„Am venit de la sală și stau acasă și îmi era foarte foame și mi-am făcut un ou, pentru că nu mai mănânc mic dejun care să mai conțină nimic dulce. Mi-am făcut un ou fiert și pâine fără gluten, cu avocado, lămâie și brânză fără lactoză. Mănânc aceste lucruri care-mi ajută creierul, pentru că au omega, iau și proteină și puțin carbohidrați.”, a spus Andreea Raicu pe rețelele de socializare.
View this post on Instagram
Andreea Raicu nu se privează de mici plăceri zilnice. În cazul poftelor de înghețată sau altor alimente bogate în calorii, le savurează cu moderație. Ea a renunțat la carne de mulți ani și se simte mult mai bine.
„Nu mănânc carne. Am început cu un post acum opt ani și mi-am dat seama că aveam o stare extraordinară de bine și atunci am renunțat la toate enzimele pe care le luăm că să diger carnea mult mai bine. (…). Eu nu-mi impun nimic cu strictețe, dar îmi place să am grijă de mine, să mă simt bine”, a mai povestit vedeta.