Andreea Marin, subiectul unui scandal monstru, după ce a postat o poză pe Instagram. „Nu aveți un pic de rușine?”

Andreea Marin, subiectul unui scandal monstru, după ce a postat o poză pe Instagram. „Nu aveți un pic de rușine?”
Sursa foto: Instagram - @andreeamarinromania

Andreea Marin este una dintre cele mai constante prezențe din spațiul monden românesc. Cunoscută pentru rolul său de prezentatoare, din cadrul emisiunii „Surprize, surprize”, Andreea Marin a reușit să adune un număr mare de urmăritori pe Instagram, peste 600.000.

Cu toate că vedeta este plăcută în mediul online, una dintre pozele recent publicate pe contul său de Instagram a stârnit sute de reacții negative și critici la adresa fostei prezentatoare TV.

Postarea care a atras numeroase critici

În ziua în care s-a împlinit un an de când a izbucnit războiul din Fâșia Gaza, război care, până la acest moment, a dus la moartea a numeroase persoane, Andreea Marin și Adrian Brîncoveanu au mers la un eveniment organizat la Palatul Parlamentului. Evenimentul își propunea comemorarea victimelor din Israel, potrivit Cancan.

Vedeta a postat mai multe fotografii de la eveniment, lucru care i-a revoltat pe fanii ei din mediul online. Aceștia  au criticat-o pe Andreea Marin pentru că își arată sprijinul față de israelieni, iar despre victimele din Palestina nu spune nimic, deși zeci de mii de palestinieni au murit, ca urmare a conflictului sângeros care se duce între aceste două tabere.

Reacțiile venite din partea urmăritorilor

„Nu aveți un pic de rușine?? Nici un cuvânt pentru cei 40.000 de morți palestinieni? Ăia sunt morți de serie B?!”

„Trist că ignorăm ce se întâmplă în Palestina, zecile de mii de copii uciși”, „Îmi imaginez că ești plătită bine să susții așa ceva”

„Doresc să simt empatie față de victime însă nu pot ignora numărul oamenilor, palestinieni, nevinovați, uciși și alungați din casele lor”

„Mi-e scârbă, poate ar trebui să vă informați că sunt aproape 80 de ani de ocupație… Palestina liberă de diavolii evrei și de persoane ca tine”, au fost doar câteva dintre comentariile dure lăsate de urmăritorii vedetei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`