Andreea Marin, mărturisiri dureroase despre lupta ei cu depresia: „A fost anul în care Mădălina Manole și-a luat viața și acela a fost semnalul de alarmă pentru mine”

Andreea Marin, mărturisiri dureroase despre lupta ei cu depresia: „A fost anul în care Mădălina Manole și-a luat viața și acela a fost semnalul de alarmă pentru mine”
Andreea Marin. Sursa Foto: Captură Video - un PODCAST misto By Bursucu' / YouTube

Andreea Marin a mărturisit că a suferit și ea de depresie și că a fost la psiholog și la psihiatru pentru a se recupera. Vedeta a mai susținut că a decis să vorbească deschis despre acest subiect sensibil și să se implice în campanii pe această temă, în speranța că astfel îi va ajuta pe alții care încă luptă cu depresia.

Andreea Marin, despre depresie și recuperare

„Dacă tu nu știi când să te oprești, dacă ai luni de zile de nesomn. Ok, tu ai o motivație, că vrei să împlinești nu știu ce proiect, dar corpul are o limită. Și dacă nu îți asculți corpul, ajungi în punctul în care îți spune el stop forțat. La fel și cu mintea se întâmplă.

M-am tratat, așa cum medicul m-a sfătuit. Am fost și la psiholog, am fost și la psihiatru. Era o chestiune care evoluase deja, pentru că nu m-am dus la timp. În momentul în care ajungi să te gândești rău față de viața ta, înseamnă că nu mai ești la începutul depresiei. Da, te gândești că pui mai puțină povară astfel pe umerii celor dragi ție. Noroc că atunci a fost momentul în care mi-am dat seama că ceva nu e în regulă și am mers la un specialist”, a spus Andreea Marin în podcastul moderat de Bursucu, potrivit VIVA!.

Andreea Marin: În jurul meu au fost și oameni care și-au luat viața

Vedeta a explicat apoi de ce a decis să vorbească deschis despre asta: „Specialistul mi-a confirmat că despre asta este vorba. După ce am trecut eu prin ce am trecut și după ce m-am recuperat, am început să fac campanii pe această temă. Am considerat că nu e de joacă. În jurul meu au fost și oameni care și-au luat viața și am înțeles că trebuie vorbit deschis despre acest subiect. A fost anul în care Mădălina Manole și-a luat viața din pricina depresiei și acela a fost semnalul de alarmă pentru mine”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`