Andreea Marin, dezvăluiri despre viață și regrete: „Viața e cum e, ne oferă și surprize câteodată”

Andreea Marin, dezvăluiri despre viață și regrete: „Viața e cum e, ne oferă și surprize câteodată”
Foto: Instagram

Îndrăgita prezentatoare, Andreea Marin, se manifestă drept o persoană foarte optimistă. Ea mereu reușește să depășească greutățile pe care i le scoate viața în față. Ca fiecare dintre noi, de-a lungul vieții, a avut parte și de momente mai puțin fericite. Chiar și atunci ea și-a păstrat optimismul și a mers mai departe, scrie Spy News.

Andreea Marin a avut parte și de momente mai puțin plăcute în viață. Aspectul cel mai important este că ea a înțeles principiul vieții alcătuite din bune și rele. Astfel, ea nu s-a lăsat doborâtă de situațiile nefavorabile și a dezvăluit care este principiul ei în viață.

Ce regrete are Andreea Marin

Andreea Marin a dezvăluit că nu are regrete. Este conștientă de faptul că viața are urcușuri și coborâșuri așa că preferă să ia partea bună din orice situație. Spune că este o persoană care vede mereu lucrurile foarte clar și privește mereu înainte spre viitor. De fiecare dată când a avut momente grele s-a ridicat și a luat-o de capăt, conștientă fiind că nu rezolvă nimic dacă se stresează sau întristează din cauza unui moment mai prost.

„Viața e cum e, ne oferă și surprize câteodată. Nu am regrete, deloc. Nu cred că e nevoie decât de un motto de care să te ții că dacă ai prea multe nu faci nicio mare treabă în viață. Să crezi în ceva și să mergi pe linia dreaptă spre a împlini ceea ce îți dorești, ceea ce visezi ținându-te de valorile tale. Nu există nu se poate.

Există și momente în viață în care nu ies toate așa cum am vrea, există și momente când avem căderi. Suntem oameni, până la urmă. În acel moment în care nu mai pot, eu mai pot puțin, știu asta. Mă ridic, o iau de la capăt, caut alte soluții, caut în imaginația mea alte scenarii. Nu-mi amintesc când să nu fi gândit așa. Sunt un om care privește clar întotdeauna doar spre viitor.

Nu stau să mă tot împiedic și să tot regret ceea ce nu mi-a ieșit în trecut. Dacă nu mi-a ieșit, mă ridic și o iau de la capăt. Acesta e principiul meu. Tot ce s-a întâmplat în viața mea cred că așa trebuia să se întâmple. Și cele care m-au ținut pe loc un loc, și cele care m-au învățat lecții de viață, și greutățile. Toate au avut un rost”, a declarat Andreea Marin.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`