Andreea Marin are probleme de sănătate. A făcut analize timp de o săptămână

Andreea Marin are probleme de sănătate. A făcut analize timp de o săptămână
Sursa Foto: Facebook/ Andreea Marin

Andreea Marin se confruntă cu probleme de sănătate după o perioadă foarte aglomerată și solicitantă și a avut nevoie de internare, timp în care i s-au făcut tot felul de analize pentru a afla diagnosticul.

Ce a pățit prezentatoarea TV

Andreea Marin a fost internată timp de o săptămână, dar chiar dacă s-a aflat într-o situație dificilă și grea, a apărut mereu veselă, zâmbitoare, dovedind încă o dată cât de puternică este, conform Spynews.

Prezentatoarea TV a organizat o gală pe care a prezentat-o și a fost extrem de implicată în acest eveniment, ceea ce a extenuat-o. A avut două zile în care nu a dormit și a muncit la foc continuu pentru a putea finaliza toate pregătirile pentru eveniment, iar oboseala și stresul a făcut-o să cedeze și să ajungă pe mâinile medicilor.

„A fost nevoie de o săptămână de analize pentru a ne da seama că am burnout, pentru a ne da seama ce este cu mine. Nu am dormit 48 de ore, deloc.”, a declarat Andreea Marin.

Vedeta nu a dormit 48 de ore înainte de evenimentul în care s-a implicat trup și suflet pentru ca totul să iasă perfect, ceea ce i-a provocat un burnout. Dar, din greșeli se învață și prezentatoarea TV a spus că s-a învățat minte și că nu va mi face așa ceva niciodată.

„Dacă îți propui să stai într-un fotoliu, comod, 48 de ore, nu vei reuși. Dacă te agiți, dacă muncești, dacă ești într-o viteză 48 de ore, și apoi ești în fața a 1000 de oameni în sală, în fața tuturor echipelor de televiziune prezente acolo, dai interviuri, faci gala, esti și producător și prezentator, intri într-o temere, e copleșitor din punct de vedere al emoțiilor. Nesomnul nu este deloc o idee bună, nu am să mai fac asta, m-am învățat minte și rezultatele…”, a spus Andreea Marin.

Nu a reușit să termine tot ce și-a propus

Cu toate că a dat tot ce a putut și a ajuns în spital, vedeta nu a reușit să finalizeze tot ce și-a propus, ci doar o proporție de 80%. Ea a mai adăugat că deși a avut o echipă foarte bună, erau foarte puțini, iar numărul mare de invitați a fost dificil de gestionat.

„Nu am dormit pentru că nu apucam să termin tot ce aveam de făcut, oricum nu am reușit, am reușit să termin în proporție de 80% din tot ce mi-am propus. Dar era acea teamă că nu voi reușii să duc la bun sfârșit tot ceea ce mi-am propus. Eram o echipă frumoasă, dar puțini ca număr și în sală erau peste 1000 de oameni, sute de oameni de coordonat, nu a fost deloc ușor”, a mai adăugat prezentatoarea TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`