Andreea Esca, prima reacție după ce s-a aflat că Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. „În familia noastră..”

Andreea Esca, prima reacție după ce s-a aflat că Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. „În familia noastră..”
Sursa Foto: Instagram/ @andreeaesca

Andreea Esca a avut prima reacție după aflarea veștii că Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit după opt ani de relație intensă.

Andreea Esca, prima reacție după ce s-a aflat că Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit

Mai exact, Andreea Esca a postat un videoclip în care Alexia intervievează câțiva actori ai popularului serial Netflix, „Emily in Paris”. În descrierea postării, Andreea și-a exprimat mândria față de realizările fiicei sale și a făcut o aluzie subtilă la abilitatea de a depăși momentele dificile, menționând că întrebările Alexiei sunt „caracteristice familiei noastre”. Mesajul ei, deși aparent obișnuit, a fost interpretat de mulți ca un sprijin discret, dar ferm pentru Alexia, care traversează o perioadă de schimbare în viața personală, scrie Click.

„Margo in Paris! Bravo @alexiaeram! Așa mândră! Tu conduci lumea! Și se pare că întrebările sunt specifice familiei”, a scris aceasta pe o rețea de socializare.

Mario Fresh și Alexia Eram și-au spus adio

După o relație de opt ani, Mario Fresh și Alexia Eram și-au spus adio și au decis să meargă pe căi separate. Deși încă cei doi nu au confirmat oficial despărțirea, Mario deja și-a șters toate pozele de pe rețelele sociale cu fosta sa iubită, iar fiica Andreei Esca a plecat la Paris.

Deși majoritatea fanilor se așteptau mai degrabă la o nuntă decât la o despărțire, Mario Fresh și Alexia Eram au decis să pună capăt relației.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`