Andreea Berecleanu, șocată de prețurile din Islanda. Incredibil cât a trebuit să plătească pentru o cursă cu taxiul

Andreea Berecleanu, șocată de prețurile din Islanda. Incredibil cât a trebuit să plătească pentru o cursă cu taxiul
Foto: Instagram

Andreea Berecleanu a avut o vară aglomerată, petrecând două săptămâni în concediu alături de soțul ei, medicul estetician Constantin Stan. Vacanța lor în țările nordice a fost costisitoare, iar Andreea a simțit asta când a fost nevoită să folosească taxiul.

Andreea Berecleanu, concediu în țările nordice

Andreea Berecleanu și Constantin Stan s-au întâlnit în 2011 și au decis să se căsătorească 5 ani mai târziu. De atunci, au fost un cuplu solid și au o pasiune comună pentru călătorii. Recent, au avut o vacanță în Franța, unde Andreea merge des, și în Islanda, unde nu mai fusese niciodată.

„Vara a fost frumoasă. A fost specială pentru că am fost într-o destinație foarte interesantă și nouă, în care nu mai fusesem. Am fost în Islanda și am descoperit o altfel de lume (…), cu oameni primitori. Deși natura este aridă, este spectaculoasă în același timp. Apoi, bineînțeles că a fost Franța cu toate surprizele ei. Este un loc pe care îl iubesc și la care revin de fiecare dată, aproape lunar”, a declarat Andreea Berecleanu pentru unica.ro.

Vedeta recunoaște că prețurile din Islanda sunt destul de mari

Prețurile în Islanda sunt destul de ridicate, ceea ce face ca o excursie în această destinație să fie costisitoare. Prezentatoarea TV și soțul ei au simțit asta în buzunar, fiind nevoiți să bage adânc mâna în buzunar. Jurnalista recunoaște că prețurile în țările nordice sunt destul de mari.

„Noi suntem persoane cu picioarele pe pământ, foarte realiști în privința costurilor, în general. Da, este scumpă. Spre exemplu, între taxiul din capitală pe o distanță similară, să zicem, de la aeroportul Charles de Gaulle până în centrul Parisului, este o diferență de 150 de euro (n.r. în Islanda) versus 50 de euro (n.r. la Paris).

Cam toate, inclusiv excursiile, inclusiv restaurantele, mâncarea, sunt extrem de scumpe. În țările nordice au un nivel de trai foarte ridicat și, bineînțeles, și alte costuri. Nu am stat mult. Am stat o săptămână. Am avut în total două săptămâni de concediu. Șase zile am stat în Islanda, apoi la Paris și în împrejurimile Parisului”, a povestit Andreea Berecleanu, potrivit aceleiași surse.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:30 - Accesorii sanitare de baie care revoluționează designul și funcționalitatea
16:29 - Silvia Dinică (USR) îl contrazice pe managerul firmei de catering, după ce peste 100 de elevi s-au intoxicat cu ”Masa caldă” de la școală: „Nu cred că cineva poate să contamineze toate acele porții, ca să-i facă cuiva rău” (VIDEO)
16:24 - Aplicația Telegram a fost interzisă în Ucraina. Există riscul ca serviciile ruse să poată intercepta mesajele militarilor
16:10 - Construcții Erbașu: Contribuim activ la un viitor sustenabil. Anul acesta am finalizat instalarea de panouri fotovoltaice cu o capacitate totală de peste 5 MWp, proiectate să producă anual 6.000 MWh de energie verde (FOTO)
15:58 - Sanda Nicola, fosta vedetă media, s-a alăturat Mișcării care-l susține pe Mircea Geoană pentru Președinție
15:56 - Un nou ciclon amenință Europa! Va aduce alte furtuni puternice. Au fost deja emise avertizări Cod roșu și portocaliu
15:54 - Dâmbovița: Un bărbat s-a stins din viață, după ce a fost acroşat de o basculantă
15:44 - Mircea Geoană, critici dure privind noua lege a pensiilor: „Am văzut calcule greșite, pensionari cu pensia tăiată la jumătate, inclusiv categoriile cele mai vulnerabile au fost nedreptățite”
15:44 - Newsweek: Pensionar „furat” la pensie. A pierdut 700 lei pentru că nu e pensionat pe legea nouă. Cât a lucrat?
15:36 - Firma de catering care a livrat alimente în școli din județul Mehedinți, amendată și închisă temporar de ANPC