Andreea Bănică, mărturisiri sincere despre lupta cu depresia: „Viața mi-a dat, dar mi-a și luat. M-am luptat cu mine”

Andreea Bănică, mărturisiri sincere despre lupta cu depresia: „Viața mi-a dat, dar mi-a și luat. M-am luptat cu mine”
Foto: Instagram/Andreea Bănică.

Andreea Bănică are o familie frumoasă și un succes imens, în prezent fiind o artistă împlinită din toate punctele de vedere.

Însă, lucrurile nu au stat mereu așa în viața ei, astfel că de-a lungul timpului a trecut prin numeroase momente neplăcute care au marcat-o. Cu toate asta, a reușit să se ridice de jos și a demonstrat în fața tuturor că este o femeie puternică.

Andreea Bănică, despre lupta cu depresia

Andreea Bănică poate spune că este o femeie cu adevărat norocoasă. Artista are un soț iubitor și griuliu, care îi este mereu alături, iar alături de el și-a clădit o familie frumoasă. Au doi copii superbi, care zilnic le aduce zâmbetul pe buze, însă artista se bucură și de succes pe plan profesioanl, având numeroase concerte și evenimente. Totuși, ca în viața oricărui om, lucrurile rele își mai fac simțită prezența din când în când.

Andreea Bănică este, de asemenea, foarte activă pe rețelele de socializare, unde se bucură de un număr mare de urmăritori. Frumoasa cântăreață le povestește zilnic momente din viața ei, însă marile probleme cu care s-a confruntat de-a lungul anilor, a ales să le țină doar pentru ea și familia ei. Nu ezită să răspundă la întrebări despre viața ei personală și nici să ofere sfaturi, acolo unde este cazul.

Andreea Bănică a organizat pe conturile ei de socializare o sesiune de Q&A, iar fanii nu au ezitat și i-au adresat numeroase întrebări. Bineînțeles, așa cum ne-a obișnuit, artista a răspuns la ele pe rând. Una dintre ele a fost dacă s-a confruntat cu stări de anxietate sau cu depresie. Deși nimeni nu se aștepta, răspunsul venit din partea frumoase blondine a fost pozitiv.

„Cu toții avem. Nu există oameni fără probleme. Viața mi-a dat, dar mi-a și luat. M-am luptat cu mine ca să pot merge mai departe. Tot la mine am apelat ca să depășesc momentele urâte… Autosugestia este cea mai bună. Mi-a spus mereu că trebuie să merg mai departe!

Tot timpul mă gândeam la tata care și-a dorit mereu să devin mare om. După ce am născut, ori de câte ori aveam probleme îmi spuneam că trebuie să merg mai departe pentru familia, copiii mei! Viața este un ‘trebuie’ pentru mine!”, a scris Andreea Bănică într-un InstaStory, potrivit Viva!

Lucrurile nu au fost mereu roz în viața Andreei Bănică

În ciuda faptului că acum are viața pe care a visat-o dintotdeauna, lucrurile nu au stat mereu atât de bine în viața artistei. În perioada 2001-2003, Andreea Bănică și-a pierdut ambii părinți. A traversat momente foarte grele, peste care a trecut cu dificultate și cu multă ambiție. Invitată într-un podcast cu mai mult timp în urmă, artista a povesit că tatăl ei începuse să consume mult alcool înainte să moară, devenind astfel violent fizic și verbal cu familia lui. Artista nu poate uita nici acum calvarul pe care l-a trăit în copilărie, însă pe lângă copilăria de coșmar, moartea părinților la distanțe foarte mici au marcat-o.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că numeroase vedete din România au pozat în Playboy. Printre acestea se numără inculisv Andreea Bănică, care imediat după ce au apărut pictorialele nud cu ea, nu a mai ieșit zile bune din casă de rușine. Artista a povestit că inițial nu a vrut să accepte propunerea, însă tatăl și soțul ei au reușit să o convingă. I-a adus un mare succes pe plan profesional acest pas, însă acum regretă că s-a afișat fără lenjerie intimă.

„A fost un șoc pentru mine. Mi-a fost foarte rușine. Inițial n-am vrut să pozez. Eu nu făcusem niciodată plajă topless până atunci, deși am fost crescută la mare, la Techirghiol. La mine ea așa, totul până la lenjeria intimă. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez.

Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop. Când a apărut revista mi-a fost foarte rușine. N-am ieșit din casă trei zile. Mi se părea că toată lumea mă vede dezbrăcată pe stradă. Eu sunt foarte rușinoasă. Totul până la lenjeria mea intimă”,  spunea Andreea Bănică în urmă cu ceva timp.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)