Andreea Bănică are probleme mari de sănătate. Ce diagnostic au stabilit medicii

Andreea Bănică are probleme mari de sănătate. Ce diagnostic au stabilit medicii
Foto: Andreea Bănică / Facebook

Andreea Bănică se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Ea a observat ceva în neregulă la corpul ei și a hotărât să consulte un medic, iar aceștia au stabilit un diagnostic care a întristat vedeta.

De ce boală suferă artista

Andreea Bănică are o carieră de succes, o familie frumoasă și chiar dacă este împlinită din toate punctele de vedere, de curând a aflat o veste care a întristat-o foarte tare. Ea suferă de o boală destul de gravă, iar diagnosticul a fost stabilit de către medici, informează Cancan.

Vedeta a transmis pe pagina ei de Instagram că are o problemă de sănătate. Ea a observat un lucru dubios la corpul ei. Inițial, a vrut să rezolve problema prin sport și regim alimentar, dar după ce a văzut că această metodă nu dă roade, a decis să apeleze la ajutorul unui medic.

„Am remarcat că în urma efortului pe care îl depun, în urma dietelor pe care le țin și a mâncatului sănătos, a sportului, nu se rezolvă problema abdomenului. Și mai tot timpul mă simțeam umflată. Și mă simt și acum balonată. Este o mică umflătură în partea de jos a abdomenului. Ceea ce este deranjant pentru mine, făcând atâta efort pentru a arăta cât mai bine. Mi s-a părut dubios și am consultat un doctor”, a spus Andreea Bănică, pe pagina sa de Instagram.

Medicul i-a stabilit diagnosticul: diastază abdominală. Această boală apare, de regulă, la femeile care au născut, iar artista a născut doi copii.

Cântăreața nu se va opera

Andreea Bănică a hotărât ca încă să nu recurgă la intervenția chirurgicală, deși este singura metodă ărin care poate scăpa de boală. Ea a spus că mereu se simte balonată și umflătura o deranjează din punct de vedere estetic.

„Medicul mi-a dat o recomandare pentru a face o ecografie de părți moi. Iar în urma acesteia a rezultat această diastază. Nu este una mare, este una micuță. Însă este deranjantă pentru mine. Nu-mi place să văd acea umflătură acolo în permanență, dacă beau apă. Fiind o diastază mică, nu o să recurg la operație prea curând ”, a mai povestit Andreea Bănică.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:55 - Din ce este făcută celebră ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui