Andreea Bănică a fost amenințată și înjurată de Toni Cottura de la Fan Factory, la un concert în Cluj

Andreea Bănică a fost amenințată și înjurată de Toni Cottura de la Fan Factory, la un concert în Cluj
Sursa foto: Instagram - @iamandreeabanica

Cântăreața Andreea Bănică, în vârstă de 45 de ani, a trecut recent prin clipe de coșmar, după un moment artistic la Cluj. Vedeta a intrat pe rețelele de socializare pentru a-și spune năduful.

Andreea Bănică a fost înjurată și amenințată de rapperul german Toni Cottura

Invitată să concerteze la Cluj, vedeta a avut parte de o experiență neplăcută. Pe aceeași scenă urma să cânte și rapperul german Toni Cottura. Corina Bud a lansat, în anul 2006, în colaborare cu Cottura melodia „Quieres Una Aventura”.

Artista a mărturisit pe rețelele de socializare că Toni Cottura i-a adresat cuvinte injurioase și că a amenințat-o, fiindcă „a așteptat prea mult să intre pe scenă”.

„Sunt în șoc! Acest om m-a înjurat și amenințat pe scările scenei unde am cântat azi în Cluj! Omul Toni Cottura de la Fun Factory!! Da, ați auzit bine… Formația copilăriei mele… pe care am îndrăgit-o eu și voi atât de mult.

Sunt atât de dezamăgită… Nu mai vreau să tac, drumul meu se oprește direct la secția de poliție unde îi voi face plângere. Nu știu dacă mă credeți, mi-a luat ceva să realizez ce mi se întâmpla azi…(…)

Omul s-a enervat că a așteptat prea mult să intre pe scenă! A făcut circ pe acolo, organizatorii au încercat să îl liniștească dar nu și-au pus problema că omul își va vărsa nervii pe primul ieșit în cale (eu care coboram de pe scenă)!

Și acum îmi răsună vocea lui în cap, injuriile, amenințările… Am trecut prin multe în viață, am tăcut, am lăsat capul jos dar asta a întrecut orice limită a bunului simț”, a mărturisit artista, potrivit Libertatea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:43 - Adrian Cozma: Planul de industrializare al lui Marcel Ciolacu este vechea poantă a PSD-iștilor, se dau săraci și după sunt primiii la cumpărat întreprinderi. Stranie coincidența că exact acum aflăm că Viktor Orban dorește să facă achiziții în România (VIDEO)
12:37 - Prințesa Diana a refuzat să poarte roz și „a smuls corsetul” unei rochii, spune designerul John Galliano
12:33 - Cine a pus la cale exploziile pagerelor și a waklie-talkie-urilor grupării Hezbollah. Zeci de persoane au fost ucise
12:15 - Daniel Fenechiu (PNL), despre proiectul de lege care îl lasă pe Iohannis să candideze la parlamentare: „E mai mult decât nicio persoană. Acordăm un drept”
12:05 - Marcel Ciolacu, întrebat dacă PSD va susține intrarea lui Klaus Iohannis în Parlament: „Nu l-am votat niciodată și nu o să-l votez niciodată, dacă asta mă întrebați” (VIDEO)
12:03 - Călărași: O femeie a fost înjunghiată de fostul iubit. A fost salvată de polițiști
11:59 - Un bărbat şi o femeie din Ilfov, cercetaţi după ce ar fi incendiat o locuinţă şi ar fi furat banii din imobil
11:54 - Demi Moore spune că după ce a primit 12,5 milioane de dolari pentru filmul „Striptease” a fost atacată pentru că ar fi câștigat la fel ca bărbații actori
11:48 - Radu Drăgușin, criticat de presa din Anglia după neatenția de la golul primit de Tottenham: „Părea ruginit”
11:36 - Un avion al companiei Delta Airlines s-a depresurizat. „Mi-am atins urechea şi am văzut sânge țâșnind”