Andreea Bălan, răsfățată de Victor Cornea

Andreea Bălan, răsfățată de Victor Cornea
Sursa foto: Facebook

Andreea Bălan nu doar că are parte de iubire și experiențe frumoase alături de Victor Cornea, ci acesta își dovedește iubirea față de ea prin gesturi romantice.

Jucătorul de tenis îi dovedește artistei că e iubită

Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată după ce și-a făcut o nouă relație, iar acest lucru a fost declarat inclusiv de ea.

Deși are doar 29 de ani, sportivul știe cum să facă o femeie fericită. În urmă cu puțin timp, acesta i-a cumpărat un buchet mare de flori, care pare că i-a plăcut foarte mult artistei. Putem să spunem acest lucru pentru că artista nu a ratat ocazia și a publicat o imagine cu el.

Chiar dacă pe cei doi îi despart 9 ani, se pare că diferența de vârstă nu este un detaliu care să le influențeze relația. De asemenea, artista a vorbit despre acest lucru și a spus că și ea arată cu 10 ani mai tânără decât este, de fapt.

”Vi se pare că eu arăt de vârsta mea? Eu arăt cu cel puțin 10 ani mai tânără și atunci nu se simte, nu se vede, și întotdeauna am simțit că eu o să fiu cu cineva mai tânăr decât mine.

Asta am simțit eu în manifestările și meditațiile mele. Mă simt foarte tânără, eu ca și suflet sunt tânără și mă comport copilărește.”, a declarat Andreea Bălan, la Antena Stars.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)