Andreea Antonescu, dezvăluiri despre căsătoria secretă a Andreei Bălan cu Victor Cornea: „E fericită”

Andreea Antonescu, dezvăluiri despre căsătoria secretă a Andreei Bălan cu Victor Cornea: „E fericită”
Sursa Foto: Instagram/@andreeabalanofficial

Relația dintre membrele trupei Andre s-a răcit. Cu toate acestea, Andreea Antonescu a vorbit despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea.

Andreea Antonescu, dezvăluiri despre căsătoria secretă a Andreei Bălan

Într-un interviu recent, Andreea Antonescu a fost întrebată despre relația prietenei sale cu tenismenul Victor Cornea și despre zvonul că cei doi s-ar fi căsătorit în secret.

„Andreea ar trebui să fie obișnuită cu tot felul de lucruri care apar de nicăieri. Orice gest, la urma urmei, este analizat. Cea mai mică chestie este analizată. Adevărul îl știm noi foarte bine! Suntem cât se poate de transparente pe paginile noastre de social media.

De exemplu, nu îmi place să expun chiar tot ce se întâmplă în casa și în familia mea, dar sunt anumite lucruri pe care le împart cu prietenii de acolo! Andreea e fericită și asta le doresc tuturor celor care își caută fericirea!”,  a dezvăluit Andreea Antonescu pentru Ego.ro, citează Cancan.

S-a rupt relația de prietenie dintre Andreea Antonescu și Andreea Bălan

Andreea Bălan a vorbit despre decizia ei de a readuce pe scenă trupa Andre. Astfel că, a reluat legătura cu vechea sa prietenă și colegă de scenă, Andreea Antonescu. Iubita lui Victor Cornea a dezvăluit și motivul pentru care relația celor două s-a răcit după participarea la concursul America Express.

Vedeta a transmis că ea a decis să părăsească trupa Andre după participarea la concursul America Express unde a făcut echipă cu Andreea Antonescu. Bălanca a spus că relația lor s-a mai răcit și că fiecare își vede de viața ei.

„A fost ceva karmic de rezolvat și cred că noi am rezolvat karma asta în America Express, când am fost cu adevărat împreună și acolo s-a închis capitolul. Acolo, și eu și ea ne-am vindecat tot ceea ce aveam de vindecat, iar acum suntem foarte bine, dar separat. Adică ne vedem, ne salutăm, dar nu mai mult pentru că fiecare a evoluat emoțional, spiritual, în direcții complet diferite”, a mai spus Andreea Bălan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`