Andra Măruță, cuprinsă de emoții la meciul România-Elveția! Artista a cântat Imnul României la deschidere: „Experiența este pur și simplu de neegalat”

Andra Măruță, cuprinsă de emoții la meciul România-Elveția! Artista a cântat Imnul României la deschidere: „Experiența este pur și simplu de neegalat”
Sursa foto: Instagram - @andra

Andra Măruță, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste și cântărețe din România, a avut parte de momente pline de emoții marți, 21 noiembrie, când a cântat Imnul României la deschiderea meciului România-Elveția.

Înainte de a intra pe teren, Andra a transmis un mesaj pentru toți urmăritorii săi și mai ales pentru cei 50.000 de suporteri prezenți la meci.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Andra (@andra)

Ce a transmis Andra Măruță de la meciul România-Elveția

„Când este echipa națională pe stadion, noi simțim ca un singur suflet, cântâm ca un singur glas. Tricolorii vor primi toată energia noastră când vor auzi imnul înaintea meciului cu Elveția. Cântăm în cor și strigăm din toată inima: Hai România!”, a scris Andra, pe Instagram.

Cei 50.000 de suporteri au cântat Imnul României alături de Andra, iar la final au strigat că speră să câștige România în partida împotriva Elveției.

„Experiența de a cânta imnul României alături de cei mai adevărați suporteri este pur și simplu de neegalat! Împreună formăm cea mai puternică voce de susținere a echipei noastre”, a spus artista după momentul care a stârnit emoții în rândul tuturor celor prezenți pe teren, scrie romaniatv.net.

Andra nu a mers singură la meci, ci alături de Cătălin Măruță, David și Eva.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)
19:41 - De ce nu ar trebui să bei prea multă apă dacă îți dorești să fii hidratat pe tot parcursul zilei. Câtă apă este necesar să bem
19:29 - Bogdan Matei (PSD), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Luni vom avea o ședință a grupurilor reunite și vom stabili. Eu nu cred că este oportună o astfel de lege
19:12 - Alexandru Dimitriu (USR): Iohannis seamănă tot mai mult cu Piedone (VIDEO)
19:06 - Care sunt cele mai bune alimente pentru îmbunătățirea sistemului imunitar? Ce trebuie să consumăm în această perioadă
18:51 - Câte clase are, de fapt, Sorin Bontea. Juratul de la MasterChef a recunoscut totul: „Bucătăria m-a ales pe mine”
18:46 - Lasconi: S-a ajuns la un record istoric de împrumuturi. Ciolacii nu au de gând să oprească această risipă. Dacă îi lăsăm să câștige alegerile, de anul viitor vom avea cu toții taxe și prețuri și mai mari
18:41 - Doi români stabiliți în Italia au fost șocați de prețurile dintr-un supermarket de la noi: „E scump în România, ce să facem, ne descurcăm cum putem”
18:20 - O navă s-a ciocnit cu alte două vapoare în Portul Constanţa. Imagini cu momentul impactului (VIDEO)
18:15 - Elev din Reșița, arestat după ce și-a bătut un coleg. Nu e prima dată când are probleme cu legea