Andra Gogan, cadou de sute de mii de euro pentru tatăl său: „Când eram mici ai noștri au făcut multe sacrificii” / Bărbatul a rămas fără cuvinte

Andra Gogan, cadou de sute de mii de euro pentru tatăl său: „Când eram mici ai noștri au făcut multe sacrificii” / Bărbatul a rămas fără cuvinte
Sursa foto: Instagram

Andra Gogan are o relație specială cu familia sa, iar de curând, i-a făcut o surpriză tatălui său. Vloggerița a postat pe TikTok un moment în care se poate observa că bărbatul care a crescut-o nu se aștepta la un așa cadou. „Complici” la acest moment au fost mama și fratele său, Răzvan, scrie spynews.ro.

Andra Gogan, surpriză de proporții pentru tatăl său

Andra Gogan este una dintre cele mai cunoscute influencerițe, mai ales în rândul tinerilor. Artista și fratele ei, Răzvan Gogan, au intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung concert susținut de un copil, iar toată viața lor s-a petrecut în mijlocul muzicii.

Tânăra este recunoscătoare pentru toate sacrificiile făcute de părinții ei, astfel că a simțit că este momentul să îi răsplătească așa cum se cuvine. Artista a decis să îi ofere tatălui ei un cadou impresionant, pentru care a scos din buzunar o sumă piperată.

Pe TikTok, Andra Gogan a postat un videoclip în care se poate observa că i-a cumpărat tatălui său mașina mult visată.

„Fiți atenți ce mașină i-am luat tatălui meu. De când eram mici, mami și tati au muncit extrem de mult pentru noi când erau tineri și nu aveau niciun bănuț și au făcut tot posibilul să ajungem unde suntem astăzi, așa că eu și Răzvan ne-am hotărât să îi luăm o mașină din banii noștri”, a spus Andra Gogan, într-un videoclip postat pe TikTok.

Cum a reacționat tatăl Andrei Gogan

Andra Gogan și-a adus tatăl în parcare pentru a îl surprinde cu cadoul de zeci de mii de euro, moment în care bărbatul vede mașina de lux și rămâne uimit.

În imagini, se poate observa că Florin Gogan nu se aștepta la o așa surpriză și că are lacrimi în ochi de bucurie.

„A fost așa de fericit. Chiar ne iubim mult părinții. Este un cadou pentru tati, pentru că ne-a ajutat până acum de când eram mici și pentru că te iubim foarte mult. Mami și tu când o să-ți iei permisul, o să-ți dăm o mașină. Când eram mici, ai noștri au făcut multe sacrificii, au fost multe uși închise și cu toate astea, au continuat”, a spus Andra Gogan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:30 - Accesorii sanitare de baie care revoluționează designul și funcționalitatea
16:29 - Silvia Dinică (USR) îl contrazice pe managerul firmei de catering, după ce peste 100 de elevi s-au intoxicat cu ”Masa caldă” de la școală: „Nu cred că cineva poate să contamineze toate acele porții, ca să-i facă cuiva rău” (VIDEO)
16:24 - Aplicația Telegram a fost interzisă în Ucraina. Există riscul ca serviciile ruse să poată intercepta mesajele militarilor
16:10 - Construcții Erbașu: Contribuim activ la un viitor sustenabil. Anul acesta am finalizat instalarea de panouri fotovoltaice cu o capacitate totală de peste 5 MWp, proiectate să producă anual 6.000 MWh de energie verde (FOTO)
15:58 - Sanda Nicola, fosta vedetă media, s-a alăturat Mișcării care-l susține pe Mircea Geoană pentru Președinție
15:56 - Un nou ciclon amenință Europa! Va aduce alte furtuni puternice. Au fost deja emise avertizări Cod roșu și portocaliu
15:54 - Dâmbovița: Un bărbat s-a stins din viață, după ce a fost acroşat de o basculantă
15:44 - Mircea Geoană, critici dure privind noua lege a pensiilor: „Am văzut calcule greșite, pensionari cu pensia tăiată la jumătate, inclusiv categoriile cele mai vulnerabile au fost nedreptățite”
15:44 - Newsweek: Pensionar „furat” la pensie. A pierdut 700 lei pentru că nu e pensionat pe legea nouă. Cât a lucrat?
15:36 - Firma de catering care a livrat alimente în școli din județul Mehedinți, amendată și închisă temporar de ANPC