Anca Serea răbufnește cu privire la certurile din relația cu Adi Sînă: „Este nevoie de timp și de spațiu” / Cine face primii pași de împăcare

Anca Serea răbufnește cu privire la certurile din relația cu Adi Sînă: „Este nevoie de timp și de spațiu” / Cine face primii pași de împăcare
Sursa foto: Facebook / Anca Serea

Anca Serea și Adrian Sînă par să aibă relația perfectă. De mai bine de 12 ani, cei doi formează un cuplu, iar de șapte ani sunt soț și soție. Recent, Anca Serea a dat din casă și a spus tot despre conflictele din cuplu, dar și despre cine face primii pași către împăcare, potrivit cancan.ro.

Care este motivul certurilor dintre Anca Serea și Adi Sînă

Se pare că relația dintre Anca Serea și Adrian Sînă nu este ferită de certuri, iar acestea au loc chiar destul de des. Fosta prezentatoare a dat cărțile pe față și a recunoscut că între ea și partenerul său adesea se iscă conflicte, însă nu unele grave.

Neînțelegerile dintre cei doi pornesc de la lucruri simple, iar de obicei motivul este că aceștia nu sunt mereu de acord unul cu celălalt. Însă, la fel de repede cum se aprind conflictele se și sting. De obicei, cei doi se împacă repede, însă după cea mai mare ceartă nu și-au vorbit câteva zile, scrie sursa menționată mai sus.

„În bula magică de iubire suntem, dar oamenii se mai ceartă, se mai împacă. Câteva zile, categoric. (n.r. au stat fără să vorbească) Doar că el vorbește cu mine, eu nu vorbesc cu el. Ne șicanăm. (…) Uneori, da, este nevoie de timp, este nevoie de timp și de spațiu”, a declarat Anca Serea, potrivit ego.ro.

De ce nu merge Anca Serea la concertele lui Adi Sînă

Anca Serea nu a evitat să vorbească nici despre gelozie și a mărturisit că în urmă cu ceva ani obișnuia să resimtă mai des acest sentiment. Ulterior, soția lui Adi Sînă a realizat că este firesc ca partenerul ei să aibă fane. Anca Serea a recunoscut că nici în ziua de azi nu se duce la concertele soțului ei.

„Este artist, are nevoie de admirație, de susținere, dar până la un anumit punct”, a spus Anca Serea pentru sursa citată.

Amintindu-și de începutul relației cu Adi Sînă, Anca Serea a mărturisit că era mult mai geloasă decât este acum, dar că nici în prezent nu merge la concertele soțului ei.

„Eram foarte geloasă Nici acum nu mă duc, ce să fac acolo? Am o părere foarte bună despre mine. Dacă ar fi vreodată ca cineva să mă înlocuiască, ar fi foarte greu să fie acel cineva în viața mea și în viața lui. Nu există competiție, sunt convinsă. Cu gelozia, era problema mea, nu a lui. Nu mi-a dat niciodată motive. Am zis, a avea fane și a fi susținut reprezintă ceva normal, este meseria lui și îl iubesc așa cum este el. L-am acceptat cu bune și mai puțin bune, la fel cum a făcut și el”, a adăugat vedeta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`