Anamaria Prodan surprinde din nou. A ieșit la plimbare cu un dric de lux prin București: „Moartea este la fel ca și nașterea”

Anamaria Prodan surprinde din nou. A ieșit la plimbare cu un dric de lux prin București: „Moartea este la fel ca și nașterea”
Foto: Instagram

Anamaria Prodan este, fără îndoială, una dintre cele mai remarcabile personalități din România. Impresara se poate lăuda cu o carieră de invidiat, afaceri de succes și o viață care pare desprinsă din visurile celor mai curajoși. Cu o personalitate autentică și sinceră, Anamaria Prodan a devenit un personaj care stârnește controverse odată ce a fost adusă în lumina reflectoarelor.

Anamaria Prodan surprinde din nou: a condus o mașină funerară de lux prin București

Este cunoscut faptul că impresara Anamaria Prodan atrage atenția tuturor prin prezența sa. Recent, ea a fost observată în timp ce se plimba cu un dric de lux. Dar nu un dric obișnuit, ci unul deosebit de elegant, importat special din Italia.

Anamaria Prodan a reușit să stârnească încă o dată un val de șoc, după ce a fost surprinsă conducând o mașină funerară de lux în plină zi, pe străzile Bucureștiului. Potrivit informațiilor de pe click.ro, vedeta a depășit toate așteptările, deoarece nimeni nu s-ar fi putut aștepta ca Anamaria Prodan să fie la volanul acestui vehicul.

Se pare că Anamaria Prodan a trecut rapid peste relația cu Flavius Nedelea și acum este pregătită să se lanseze în noi afaceri alături de prietena sa, Gabriela Lucuțar, cunoscută și sub numele de „Regina Întunericului”. Anamaria Prodan și-a propus să organizeze evenimente funerare de lux.

Dricul de lux poate fi închiriat contra unor sume semnificative

Impresara nu a stat mult pe gânduri și a hotărât să se asocieze cu firma de pompe funebre deținută chiar de Gabriela Lucuțar. Cele două au achiziționat o mașină de lux și au pornit într-o plimbare prin Capitală cu dricul, scrie wowbiz.

Achiziționarea dricului nu a fost o joacă sau o extravaganță a impresarei. Dimpotrivă, ea și-a propus ca afacerea cu pompe funebre să se transforme într-un real succes. Ba chiar mai mult, această mașină de lux poate fi închiriată contra unor sume semnificative. Prin urmare, firma celor două prietene se adresează în special personalităților și celor care doresc să-și facă „ieșirea din viață” demnă de invidiat.

„Moartea este la fel ca și nașterea”

„Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie să arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb, pentru că amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna. Noi nu afișăm prețuri pe site. Noi facem ceva demn de o viață trăită doar în picioare, facem ceva măreț! Ați văzut și la mama mea și la majoritatea artiștilor mari ai României.

Partenera mea, Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lume și să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care să dăinuie peste timp”, a precizat impresara pentru click.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:51 - Ministrul Justiției, Alina Gorghiu: „Cam toată lumea știe care va fi finala pentru președinție”
20:33 - Animalul care trăiește exclusiv în România. Aparține unei specii preistorice și este considerat „fosilă vie”
20:23 - Felix Cozma (PSD), despre scandalul privind planșeul Unirii: „Sub forma aceasta de conflict pe care o declanșează Nicusor Dan, bucureștenii n-au de câștigat” (VIDEO)
20:23 - Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, despre scandalul privind lucrările la planșeul din Piața Unirii: „Mi-e greu să răspund de partea cui se află dreptatea”
19:53 - Nicușor Dan a cerut sprijinul Poliției Române pentru a desființa șantierul de la Planșeul Unirii: „Nu cred că trebuie să suni ministrul înainte să rogi poliția să își îndeplinească obligațiile legale” (VIDEO)
19:36 - Nicușor Dan a revenit pe șantierul de la plafonul din Piața Unirii, însoțit de buldozere, să dea jos gardurile: Vă înmânez această dispoziție de desființare. Conform acesteia, noi vă somăm să desființați dvs. Dacă nu o să desființați de bunăvoie, o să desființăm noi (FOTO,VIDEO)
19:33 - Produsul al cărui preț crește lunar. Cât costă acum, după scumpiri în lanț
19:10 - Ștefan Pălărie (USR), despre scandalul privind planșeul Unirii: Oare de ce s-a răzgândit Daniel Băluță, peste noapte, pentru că acum o săptămână a anunțat bosumflat că renunță la reabilitarea planșeului
18:56 - George Simion, alături de Gigi Becali la moaștele Sfintei Parascheva. Cei doi au venit cu o aeronavă TAROM și au fost preluați cu transportul VIP (FOTO)
18:52 - Dragoș Bucur, despre lupta împotriva bolii cu care a fost diagnosticat. La ce aliment a fost nevoit să renunțe