Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, scandal uriaș la Snagov. A intervenit Poliția de urgență (VIDEO)

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, scandal uriaș la Snagov. A intervenit Poliția de urgență (VIDEO)
Sursa foto: Instagram /anamariaprodanreghecampf

A fost scandal mare în Snagov. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au certat grav. Antrenorul a chemat Poliția la fața locului după ce a acuzat-o pe fosta parteneră de furt, mai precis, a spus că i-a fost furat un skijet.

„Nu este nimic furat. Eu am spus-o public, este skijet-ul familiei”

Impresara a filmat tot scandalul, iar în imagini apare și Laurențiu Reghecampf. Anamaria susține că nu a furat nimic și că este vorba despre skijet-ul familiei, pe care ea l-a adus la reparat, informează Fanatik.

“Bună ziua, sunt Anamaria Prodan, aici îl avem pe fostul fin, care l-a făcut turnător pe domul Reghecampf. (…) Nu este nimic furat. Eu am spus-o public, este skijet-ul familiei, l-am adus la reparat aici. Atât. Am venit să îl iau acum. E ok? (…) E aici și domnul Reghecampf … uitați cu ce se ocupă.

Aceasta l-a filmat și pe fostul lor fin, dar și pe Laurențiu Reghecampf, susținând că nu a furat nimic și că este vorba despre skijet-ul familiei, pe care ea l-a adus la reparat.

“Bună ziua, sunt Anamaria Prodan, aici îl avem pe fostul fin, care l-a făcut turnător pe domul Reghecampf. (…) Nu este nimic furat. Eu am spus-o public, este skijet-ul familiei, l-am adus la reparat aici. Atât. Am venit să îl iau acum. E ok? (…) E aici și domnul Reghecampf … uitați cu ce se ocupă.

Skijet-ul copilului lui care a venit la reparat. A venit cu domnul Gabi Oprea, finul nostru, care l-a făcut turnător dacă vă aduceți aminte, că vinde meciuri și face numai nenorociri, astăzi fiind cel mai bun prieten al lui Reghecampf.

Sesizare făcută la poliție pentru nimic, doar pentru a face circ și scandal și panaramă. L-am rugat pe domnul Reghecampf de mii de ori să înceteze și să termine cu aceste nenorociri și nu face altceva”, a spus Anamaria Prodan în filmarea postată pe pagina de Instagram.

„Cu ce se ocupă Reghecampf în loc să vină să își vadă copilul acasă …”

De asemenea, Anamaria Prodan îl acuză pe Reghe că a pus oamenii legii pe drumuri fără un motiv întemeiat.

“Domnul Reghecampf pune poliția pe drum aiurea, oamenii nevinovați nu înțeleg de ce. Deci cam despre asta este vorba. (…)

Cu ce se ocupă Reghecampf în loc să vină să își vadă copilul acasă. Despre asta este vorba. Ca să nu mai aud că Anamaria Prodan face și drege”, a adăugat ea.

Anamaria susține că skijet-ul respectiv este un bun comun, dar că este înmatriculat pe numele lui Laurențiu Reghecampf.

“Nu este furat nimic, este soțul meu Laurențiu Reghecampf, este skijet-ul copilului meu adus la reparat. Este înmatriculat pe numele lui Reghecampf, dar nu are nicio legătură. Suntem soț și soție. Sunt bunuri de familie, am vorbit cu avocatul acum”, a mai spus impresara în clipul video.

Reghecampf a spus că nu este bunul nimănui, moment în care Anamaria l-a acuzat, din nou, că nu vine să-și vadă copilul.

“Tu nu ai un copil pe care nu l-ai mai văzut de 3 ani? De ce nu treci pe acasă să îți vezi copilul, Laurențiu Reghecampf? De ce furi și ce a mai rămas la copilul ăsta? Pentru ce?”, i-a spus impresara antrenorului.

“Am venit să recuperez ce ai vândut tu”, a fost răspunsul lui Laurențiu Reghecampf.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)