Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf după ce și-a confirmat noua relație: „„Dacă ne vom întâlni să ne spunem «Cum îți merge?»”

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf după ce și-a confirmat noua relație: „„Dacă ne vom întâlni să ne spunem «Cum îți merge?»”

Într-un interviu recent, Anamaria Prodan și-a recunoscut deschis legătura romantică cu milionarul Flavius ​​Nedelea, dezvăluind că povestea lor de dragoste este tot ceea ce și-a dorit vreodată.

Cu toate acestea, impresara nu s-a sfiit să-și pomenească foștii soți. Ea i-a transmis chiar lui Laurentiu Reghecampf un mesaj de reconciliere.

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf după ce și-a confirmat noua relație

Luni întregi Anamaria Prodan a păstrat discreția în legătură cu noua ei relație. Totul până de curând, când a fost surprinsă în compania milionarului Flavius Nedelea. El a bărbatul care a făcut-o să uite de toate supărările din trecut.

„Noi mergem mult în vacanțe și ne bucurăm unul de celălalt în fiecare secundă. Am învățat să apreciez fiecare moment al vieții și cele mai frumoase momente sunt cu iubitul și copiii mei. M-a învățat foarte multe lucruri. Sunt un om împlinit, astăzi pot să spun. Un om împlinit, fericit. Nu port dușmănie, nu mă interesează absolut nimic. Am scăpat de toată nebunia asta a vieții, de tot scandalul. Am trăit un vis cumplit de urât, un coșmar care credeam că nu se mai termină. După cea mai rea furtună vine cel mai frumos soare.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare secundă. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Viața noastră se desfășoară pe timpul zilei. Noi noaptea trăim alături de copii foarte frumos, fără circuri. Nu ne interesează altceva, decât să trăim foarte frumos, departe de lumea mondenă”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Libertatea.

Anamaria Prodan are doar cuvinte de laudă la adresa noului iubit

Anamaria Prodan a afirmat că ea și Flavius Nedelea se susțin chiar și în afaceri. „Lucrăm împreună să menținem locul ăsta frumos (n.red. – restaurantul pe care iubitul ei îl deține în Capitală), cu un anumit tip de lume. E un loc frecventat de o lume frumoasă.

Altfel de lume decât ceea ce vedem în toate restaurantele din București. Flavius este un om care nu și-a dorit publicitate și nu își dorește, este un bărbat care muncește 25 de ore din 24, nu plătește paparazzi, nu dă bani la ziare, dacă ar putea ca nimeni să nu-l cunoască ar fi ideal”, a mai adăugat vedeta, care și-a lăudat iubitul.

n același interviu, ea a făcut referire și la foștii soți. A sugerat că și-ar dori să se împace cu Laurențiu Reghecampf, de care a divorțat cu scandal.

„Da, am să mulțumesc și primului meu soț (n.r. – Tiberiu Dumitrescu) și celui de-al doilea soț (n.r. – Laurențiu Reghecampf), am să le mulțumesc pentru faptul că mi-au oferit cele mai de preț daruri: copiii mei. Și repet, îmi doresc să putem vreodată, dacă ne vom întâlni să ne spunem: «Hello! Ce faci? Cum îți merge?». Dumnezeu e mare și le aranjează cum știe el mai bine”, a încheiat ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`