Anamaria Prodan l-a dat uitării pe Flavius Nedelea! Impresara se iubește acum cu altcineva: „Este lângă mine, nu contează de când”

Anamaria Prodan l-a dat uitării pe Flavius Nedelea! Impresara se iubește acum cu altcineva: „Este lângă mine, nu contează de când”
Anamaria Prodan Foto: Instagram/Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan l-a dat uitării pe Flavius Nedelea! După divorțul de Laurențiu Reghecampf, sexy impresara s-a iubit o perioadă cu Flavius Nedelea, însă acum l-a dat uitării și are pe altcineva și este mai discretă ca niciodată.

Ce a spus Flavius Nedelea, după despărțirea de Anamaria Prodan

Chiar dacă au fost împreună pentru o scurtă durată de timp, Anamaria Prodan a avut doar de câștigat din relația cu Flavius Nedelea. După ce s-au despărțit, cei doi au rămas prieteni, potrivit celor mărturisite de afacerist.

„Nu știu dacă mă regretă sau nu. Știu că am rămas într-o relație de prietenie foarte frumoasă, sinceră. Suntem foarte buni prieteni. Ruptura nu a venit dintr-un comportament deviant al unuia dintre noi. Nu a existat înșelat sau certuri. Am căzut de comun acord că așa este mai bine. Am avut anumite motive personale amândoi, pe care le-am discutat și am considerat că este mai bine așa.

După cum ați văzut, și despărțirea a fost una amiabilă, frumoasă, fără certuri, normal și omenesc, așa cum ar trebuie să procedeze toată lumea. Din punctul meu de vedere, doamna Prodan este o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Acum depinde de la om la om ce înseamnă o femeie puternică, dar este într-adevăr puternică. Nu mai sunt șanse să ne așezăm la aceeași masă”, a spus Flavius Nedelea.

Sexy impresara iubește acum pe altcineva

Chiar dacă nu a făcut publică noua relație, Anamaria Prodan a dat de înțeles că are alături de ea pe cineva, o persoană care a reușit să îi aducă, din nou, zâmbetul pe buze. Nu a spus despre cine este vorba, dar a simțit să îi mulțumească.

„Dumnezeule, sunt atât de fericită și mulțumită (n.r. – pe plan sentimental). Mulțumesc omului de lângă mine, care este acum în viața mea, pentru câtă răbdare a avut și cât de frumos a știut să se poarte. Să gestioneze toată nebunia asta. (n.r. – dacă e de mai mult timp) Este lângă mine, nu contează de când”, a declarat impresara, potrivit cancan.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)