Anamaria Prodan dă de pământ cu Laurențiu Reghecampf, după ce vila din Snagov a fost scoasă la licitație: „Lipsă de bărbăție, mândrie, demnitate”

Anamaria Prodan dă de pământ cu Laurențiu Reghecampf, după ce vila din Snagov a fost scoasă la licitație: „Lipsă de bărbăție, mândrie, demnitate”
Anamaria Prodan. Sursa foto: Captură video - Codin Maticiuc / YouTube

Anamaria Prodan dă de pământ cu Laurențiu Reghecampf, după ce vila din Snagov a fost scoasă de la licitație din cauza datoriilor antrenorului.

Reghecampf a pierdut litigiul cu Universitatea Craiova și îi este dator lui Mihai Rotaru 200.000 de euro, bani pe care antrenorul nu i-a achitat nici până acum.

Ce a declarat Anamaria Prodan, după ce vila de la Snagov a fost scoasă la licitație

După ce a aflat că vila de la Snagov a fost scoasă la licitație, Anamaria Prodan a făcut declarații dure la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Din cauza datoriilor acumulate, antrenorul este pe punctul de a-și lăsa copiii pe drumuri.

Impresara a dat de pământ cu antrenorul, susținând că fostul ei partener de viață este „un monstru de om”.

„Să-i fie rușine lui Reghecampf. Așa bărbat, așa om, așa tată, în ce situație a ajuns! Ferească Dumnezeu! Un caracter oribil, un monstru de om. Să ajungi să ți se pună popriri pe părțile tale din casa familiei pe care trebuia să o lași copiilor tăi este cumplit.

Nu a putut în viața lui să-și păstreze nici o familie, pe care a avut-o. Nu a avut demnitate și măreție decât când mă luptam eu cu toți pentru el. A trădat tot, începând de la soții și copii, prieteni, părinți, tot ce se putea.

Astăzi a ajuns fără loc de muncă, în lumea fotbalului, râs de toți, în fața copiilor e zero barat, în fața mea nulitate. Dar, Dumnezeu ia de lângă noi tot ce este rău!

Ne este rușine de rușinea lui. Am muncit o viață să-l duc în vârful piramidei și a ajuns în 3 ani nimeni pe drum, dator la fiecare om pe care-l cunoaște. E dat în judecată de mai toată lumea pentru recuperarea datoriilor. Rușine mondială!”, a spus Anamaria Prodan, scrie VIVA, care citează Click.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:57 - O localitate din România nu are apă potabilă la robinet. Care este cauza
23:49 - Nicușor Dan, despre lucrările la rețeaua de termoficare: Avem 15 şantiere deschise. Facem 70 km anul acesta. Vor fi tot mai puține avarii (VIDEO)
23:31 - Un bărbat și-a pierdut viața printr-un accident de bucătărie. Acesta s-a înjunghiat mortal
23:30 - Ciucă, întrebat despre coaliţia de dreapta: Când celelalte partide se vor maturiza suficient să putem discuta despre politici şi valori. Mai au aproape 70 de zile să se maturizeze
22:59 - Ciucă, despre amendamentul ce-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Noi doar restabilim un drept. Experiența președintelui nu se irosește, trebuie valorificată
22:57 - Care este țara din lume care are mai multe mașini electrice decât pe benzină? Autoritățile oferă reduceri fiscale generoase pentru vehiculele electrice
22:40 - Nicușor Dan, despre planșeul de la Piața Unirii: Nu avem o expertiză care să spună că-i pericol public. Când Primăria Sectorului 4 va veni cu toate avizele, vom da repede autorizația pentru intervenție (VIDEO)
22:19 - Ce au spus medicii din Beirut despre rănile produse de pagerele care au explodat: „N-am mai văzut aşa ceva. Este indescriptibil”
22:14 - Nicusor Dan, întrebat dacă va semna şi pentru candidatura lui Ludovic Orban, după ce a semnat pentru Ciucă și Lasconi: Dacă mi-o solicită, desigur, pentru că este un partid de dreapta (VIDEO)
21:51 - Cum funcționează dronele antițânțari din Capitală. Nicușor Dan: Dacă se dovedesc eficiente acum, le vom folosi sistematic la anul. Nu e absolut niciun pericol pentru oameni (VIDEO, FOTO)