Ana Morodan sare în apărarea Corinei Bud după valul de hate cu care se confruntă cântăreața: „Tipul ăsta de linșaj mediatic este horror”

Ana Morodan sare în apărarea Corinei Bud după valul de hate cu care se confruntă cântăreața: „Tipul ăsta de linșaj mediatic este horror”
Foto: Facebook / Ana Morodan

Ana Morodan a transmis un mesaj de susținere pentru Corina Bud. Corina Bud se confruntă cu un mare val de hate, după ce a criticat prestația lui Babasha de la concertul Coldplay. Artista a luat oamenii la întrebări pe stradă și a arătat semnul „dislike” către cei care au spus că le-a plăcut momentul.

Ana Morodan a sărit în apărarea Corinei Bud

În urmă cu doar câteva ore, Ana Morodan a publicat un filmuleț pe Instagram în care vorbește despre situația grea prin care trece Corina Bud. Gestul artistei de a se lua pe stradă de oamenii care l-au susținut pe Babasha a atras un val de ură din partea internauților.

Mai mulți oameni i-au lăsat comentarii dure în mediul online. Pe lângă jignirile grave, interpreta hitului „Autobronzant” a ajuns și ținta ironiilor pe TikTok, acolo unde mai multe persoane au făcut videoclipuri, imitând-o.

Surprinsă de situația prin care trece Corina Bud, Ana Morodan a luat atitudine, explicând că ura din spațiul online este foarte periculoasă. Filmulețul în care vorbește despre acest subiect este însoțit și de un mesaj de susținere pentru artistă.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ana Morodan (@anamorodan)

„Ce i se întâmplă acum Corinei în online, și nu vorbesc despre mesajele de contestare, de critica bună și sinceră din partea unora, ci despre mesajele de hate absolut înfricoșătoare, tipul ăsta de linșaj mediatic este horror; și trebuie semnalizat și oprit.

E musai să vorbim toți și despre asta, pentru că astfel de comportamente nu trebuie să mai existe în spațiul virtual. E toxic pentru noi ca societate și, mai ales, pentru mințile copiilor și tinerilor care trăiesc mare parte din viață aici, în virtual life.

Ura din spațiul online este la fel de periculoasă ca cea din spațiul real. Corina Bud, dacă ai nevoie să vorbești cu cineva, să auzi măcar o voce care să te asculte și să îți spună o vorbă de încurajare acum, aici suntem!”, a scris Ana Morodan pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`