Ana Baniciu, gest emoționant în memoria mamei sale, la nunta cu Edy Kovacs: „Voiam să știu că e și ea acolo”

Ana Baniciu, gest emoționant în memoria mamei sale, la nunta cu Edy Kovacs: „Voiam să știu că e și ea acolo”
Sursa Foto: Instagram/ @ana_baniciu

Ana Baniciu și Edy Kovacs și-au celebrat nunta religioasă la sfârșitul lunii septembrie și au organizat un moment emoționant pentru a onora memoria mamei artistei, care a decedat în urmă cu un an, potrivit Elle.ro.

Deși ziua nunții a fost una plină de zâmbete, Ana Baniciu nu a putut să nu se gândească la absența mamei sale, care ar fi fost încântată să fie prezentă în acea zi specială.*

Gestul emoționant al Anei Baniciu la nunta sa

Ana Baniciu ar fi fost fericită ca și mama ei să o vadă în rochie de mireasă. În ziua cea mare, artista a pregătit un scaun special decorat cu flori în memoria ei.

„La nuntă a fost dificil, știu că după cununia civilă am fost cu toate florile pe care le-am primit și i le-am dus ei, iar la nuntă am făcut un lucru special, că era obsesia mea, eu voiam să știu că e și ea acolo și atunci am creat un scaun îmbrăcat în flori, care a fost pe primul rând la cununia religioasă. Era gol, nu s-a așezat nimeni și ăla a fost scaunul ei.

Vorbesc cu ea nonstop și mă rog, cumva ei și știu că e alături de mine. Maică-mea a fost obsedată de copilul ei, adică de mine. Toată viața ei s-a învârtit în jurul meu. De fapt, ea nici nu mai avea, la un moment dat, viața ei. Viața ei era viața mea. O chestie foarte grea de dus. Atât pentru copil, cât și pentru ea, probabil. Așa e viața, ăsta e ciclul. Mi-au mai zis, la un moment dat, prietene care sunt credincioase că ăsta e ciclul firesc, doar că a fost cam devreme”, a declarat Ana Baniciu pentru Cancan.ro.

Ana Baniciu a menționat că nunta a fost stabilită într-un moment dificil, când mama sa se afla în spital, iar dorința ei era să o motiveze să lupte.

Artista menționează că toate binecuvântările care au venit după moartea mamei sale au o legătură cu ea, iar Ana Baniciu este convinsă că mama sa lucrează „de undeva de acolo” pentru a o ghida.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Ana Baniciu (@ana_baniciu)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:40 - Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, convocat pe 25 septembrie cu privire la starea tehnică a Planșeului Unirii și adoptarea de măsuri pentru demararea lucrărilor de reabilitare (FOTO)
16:40 - Geoană sare în apărarea nevăzătorilor: Guvernanții nu fac destul ca nevăzătorii să aibă o „viață demnă”
16:30 - Accesorii sanitare de baie care revoluționează designul și funcționalitatea
16:29 - Silvia Dinică (USR) îl contrazice pe managerul firmei de catering, după ce peste 100 de elevi s-au intoxicat cu ”Masa caldă” de la școală: „Nu cred că cineva poate să contamineze toate acele porții, ca să-i facă cuiva rău” (VIDEO)
16:24 - Aplicația Telegram a fost interzisă în Ucraina. Există riscul ca serviciile ruse să poată intercepta mesajele militarilor
16:10 - Construcții Erbașu: Contribuim activ la un viitor sustenabil. Anul acesta am finalizat instalarea de panouri fotovoltaice cu o capacitate totală de peste 5 MWp, proiectate să producă anual 6.000 MWh de energie verde (FOTO)
15:58 - Sanda Nicola, fosta vedetă media, s-a alăturat Mișcării care-l susține pe Mircea Geoană pentru Președinție
15:56 - Un nou ciclon amenință Europa! Va aduce alte furtuni puternice. Au fost deja emise avertizări Cod roșu și portocaliu
15:54 - Dâmbovița: Un bărbat s-a stins din viață, după ce a fost acroşat de o basculantă
15:44 - Mircea Geoană, critici dure privind noua lege a pensiilor: „Am văzut calcule greșite, pensionari cu pensia tăiată la jumătate, inclusiv categoriile cele mai vulnerabile au fost nedreptățite”