Am aflat cât a costat, de fapt, ținuta Danielei Iliescu, cu care a apărut la biserică. Soția lui Culiță Sterp a atras toate privirile (FOTO)

Am aflat cât a costat, de fapt, ținuta Danielei Iliescu, cu care a apărut la biserică. Soția lui Culiță Sterp a atras toate privirile (FOTO)
Sursa foto: Instagram / @daniela.iliescu

În weekendul trecut, s-a căsătorit Iancu, fratele lui Culiță Sterp. Soția lui Culiță a reușit să atragă toate privirile cu ținutele sale.

Ce ținută a avut Daniela Iliescu la cununia religioasă a lui Iancu

Pentru cununia religioasă a lui Iancu și a Denisei, Daniela Iliescu a ales o ținută simplă. Costumul format din sacou și pantaloni i s-a potrivit perfect, iar prețul acestei ținute a fost unul mai mult decât rezonabil.

În timp ce multe dintre invitate au optat pentru rochii spectaculoase, iată că Daniela a preferat un costum negru și a reușit să atragă atenția printr-o abordare diferită, potrivit Cancan.

Sacoul a costat 219 lei, iar pantalonii – 129,99 lei, potrivit prețurilor afișate pe site-ul de unde și-a achiziționat ținuta.

Sursa foto: Instagram / @daniela.iliescu

Această informație a ieșit la iveală după ce Daniela a publicat un link direct către site-ul de unde și-a achiziționat ținuta.

Mai mult, accesorizarea i-a adăugat un plus de rafinament costumului, blondina alegând să poarte un colier din perle albe și o pereche de ochelari.

Ce le-a promis Culiță noilor însurăței

Culiță a publicat o fotografie cu Daniela, fratele lui și Denisa Coțolan. Cântărețul le-a urat toate cele bune și le-a promis că le va fi mereu aproape.

„Casă de piatră și multă fericire frățiorul meu drag! Te iubesc din toată inima! De acum și tu draga noastră @cotolan_denisa8 ești la fel ca frații și surorile mele pentru mine! Bine ai venit în marea noastră familie! Să vă iubiți și să vă înțelegeți toată viața!”, a scris Culiță, pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`