Alina Sorescu a dezvăluit cine este bărbatul care i-a făcut avansuri, după divorțul de Alexandru Ciucu. „M-a sunat să mă invite la un festival”

Alina Sorescu a dezvăluit cine este bărbatul care i-a făcut avansuri, după divorțul de Alexandru Ciucu. „M-a sunat să mă invite la un festival”
Foto: Instagram

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au divorțat după 12 ani de căsnicie. Ea încă nu și-a făcut nicio relație, dar a spus că un bărbat i-a făcut avansuri și i-a dezvăluit identitatea.

Ștefan Farell i-a făcut avansuri artistei

Alina Sorescu a spus că fostul iubit al Biancăi Rus a i-a făcut avansuri. Ștefan Farrel este impresarul multor vedete și se ocupă și cu organizarea evenimentelor, conform Libertatea.

„Îl cheamă Ștefan Farrell (fostul iubit al Biancăi Rus, e organizator de evenimente și impresar pentru câteva persoane publice din România și din afară).

M-a sunat să mă invite la un festival de la Cluj și i-am zis că nu puteam oricum în perioada aia, și a încercat să inițieze o discuție pentru care nu am continuat-o, după care a spus că i-ar plăcea de mine și cam atât”, a declarat ea în direct la Pro TV, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Motivul pentru care cântăreața nu a mai venit la fel de des la emisiune

Artista a mai fost întrebată de ce nu a venit așa mult timp la emisiunea lui Măruță și a spus că nu putea să vorbească doar despre cariera ei, ci ar fi fost nevoită să vorbească și despre probleme din căsnicie, înainte de a se afla de divorț.

„Păi, a fost o perioadă când noi doi nu am mai colaborat așa, nu mai veneam pe la emisiune pentru că era o perioadă în care se vorbeau lucruri despre relația din care am ieșit și toată lumea mă întreba despre asta.

Da, spre finalul căsătoriei noastre. Dacă trebuia să vin la voi la emisiune, dacă nu vorbeam și despre partea asta personală mi se părea că nu pot să vin să cânt, să vin cu picii, mă rog”, a spus Alina Sorescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)